Other languages with Google Translate

Torsås pastorat Besöks- och postadress: Allfargatan 42, 38531 Torsås Telefon: +46(486)10007 E-post till Torsås pastorat

Musik

Sång och musik har en viktig roll i våra gudstjänster, precis som i våra liv. I våra församlingar finns det flera olika sorters vuxenkörer, samt baby-, barn- och ungdomsgrupper som träffas som projektgrupper under terminerna.

Vuxenkörer

Dagledigkör

Måndagar klockan 14.30-16.00 ojämna veckor i Lilla Olofsgården, Torsås.

Kören för dig som är ledig på dagarna och vill sjunga och ha det trevligt med andra. Vi sjunger enkla sånger och visor. Kören sjunger på andakter på äldreboenden och gudstjänster under året.

Tonmixen

Tisdagar klockan 18.30-20.30 i Bergkvara kapell.

Vuxenkören för dig som gillar att sjunga en blandad repertoar i olika stilar. I dag är vi 30 körsångare, män och kvinnor i varierande åldrar, som sjunger och har roligt ihop. Kören sjunger vid olika gudstjänster, konserter, musikaler och vid andra sammankomster.

Kyrkokör

Torsdagar klockan 19.00-20.30 i Gullabo församlingshem.

Vuxenkören där alla är välkomna. Vi sjunger en blandad repertoar i olika stilar. Kören sjunger vid olika gudstjänster, konserter och vid andra sammankomster.

Babysång

En sångstund dit mammor och pappor kommer med sina barn och sjunger med/för dem. Vi sjunger gamla och nya barnsånger, med olika rörelser och musikaliska tillbehör. Varje sångstund är cirka 30 minuter och avslutas med fika.

Läs mer och se inbjudan på sidan Barn och familj, klicka här.

Projektgrupper

Under terminerna erbjuder vi flera olika grupper för barn, bland annat Musiklekis, Musikskoj, Musikalgänget, grupper inför Lucia och jul.

Vid frågor kontakta

Axel Johansson, kantor