Other languages with Google Translate

Torsås pastorat Besöks- och postadress: Allfargatan 42, 38531 Torsås Telefon: +46(486)10007 E-post till Torsås pastorat

Musik

Sång och musik har en viktig roll i våra gudstjänster, precis som i våra liv. I våra församlingar finns det flera olika sorters vuxenkörer, samt baby-, barn- och ungdomsgrupper som träffas som projektgrupper under terminerna.

Vuxenkörer

Torsås Kyrkokör

Tisdagar klockan 19.00-20.30 i Olofsgården, Torsås.

Vuxenkören där alla är välkomna. Vi övar varje vecka och medverkar i gudstjänster under året, till exempel vid jul och påsk.

Tonmixen

Tisdagar klockan 18.30-20.30 i Bergkvara kapell.

Vuxenkören för dig som gillar att sjunga en blandad repertoar i olika stilar. I dag är vi 30 körsångare, män och kvinnor i varierande åldrar, som sjunger och har roligt ihop. Kören sjunger vid olika gudstjänster, konserter, musikaler och vid andra sammankomster.

Gullabo kyrkokör

Torsdagar klockan 19.00-20.30 i Gullabo församlingshem.

Vuxenkören där alla är välkomna. Vi sjunger en blandad repertoar i olika stilar. Kören sjunger vid olika gudstjänster, konserter och vid andra sammankomster.

Babysång/rytmik

Är för barn under ett år och deras föräldrar. Vi träffas under några veckor för att sjunga, uppleva melodier och rytmer tillsammans med barnen.

Projektgrupper

Under terminerna erbjuder vi flera olika grupper för barn bland annat Musiklekis, Musikalgänget, Sång inför Lucia med mera.

Vid frågor kontakta

Elisabeth Ilhammar, kantor