Bli medlem

Välkommen in i gemenskapen

Välkommen att bli medlem i Svenska kyrkan! I Tanums pastorat finns det mycket att göra och vara delaktig i. Säkert kan du hitta något som passar just dig. Framförallt finns här värme, tillhörighet och gemenskap. Kyrkans budskap handlar om dig; hur vi i gemensamt får söka svar på frågor om livets mening, vilka vi är, var vi kommer ifrån och vart vi är på väg.

Alla människor längtar efter förståelse och frid, djup glädje, nya erfarenheter och synsätt, en känsla av trygghet och att vara levandegjord och värdefull mitt i livet som oavbrutet snurrar på med sina fröjder och sorger. Vår verksamhet har sin grund i tron på Jesus Kristus, Gud som blivit människa och finns för att möta oss just som vi är och för att fylla oss med hopp och evigt liv.

Här fyller du i ditt för- och efternamn samt adress. Inom kort får du en ifylld blankett som du skriver under och returnerar med det förfrankerade kuvertet. Välkommen till oss!

* Obligatorisk uppgift. Vi hanterar dina uppgifter i enlighet med personuppgiftslagen och ingen uppgift sparas av tredje part.

Albertus Pictors kalkmålning som föreställer änglar rengörs i Helga Trefaldighets kyrka i Uppsala.

Kyrkoavgiften skapar möjligheter

Som medlem i Svenska kyrkan betalar du en medlemsavgift, också kallad kyrkoavgift. Den finansierar den lokala församlingens verksamheter.

Personal & kontakt

Här hittar du uppgifter för kontakt med all vår personal i pastoratet.

Aktiviteter i Tanums pastorat

Både våra regelbundna aktiviteter som oregelbundna. Här kan du även läsa om sommarens musik och övriga händelser.