Other languages with Google Translate

Kontakt

Svenska kyrkan i Sydney Besöks- och postadress: 90 and 96 Goulburn Street, 2000 Sydney NSW Telefon: +61(2)92660236 E-post till Svenska kyrkan i Sydney

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Svenska kyrkan i Sydney

Välkommen till Svenska kyrkan i Australiens största stad! ​

Oavsett vem du är, tillhör Svenska kyrkan eller inte och var du än är i livet, så finns vi som en plats att mötas, få stöd och ro.

Som hemma fast utomlands!

Du är varmt välkommen att ta del av det som händer i vår församling.
Hos oss hittar du, förutom en plats för samtal, ro och reflektion,
även gott sällskap, mat, godis, bibliotek, tidningar och annat smått och gott. Vårt kyrkcafé Café Svensson har varje onsdag 16-21.

Är du i behov av personligt samtal finns både präst och volontärer här för dig. Stort som smått, kontakta oss!

Vill du ha vårt nyhetsbrev? Det är det bästa sättet att hålla koll på vad som händer varje månad i kyrkan i Sydney!