Du är viktig, svart text på turkos bakgrund.

Konfirmation 2024-2025

Tillsammans funderar vi på livet, kärlek, vänner, glädje, döden, sorg, ondska. Vem är Gud? Välkommen som konfirmand! Konfirmationsundervisning 2024-2025 för dig född 2010 eller tidigare. En konfirmationsgrupp i Gråbo och en i Sjövik.

Några glada ungdomar spelar kort tillsammans.

Barn och unga

Barn och ungdomar har en självklar plats i kyrkan. Det finns verksamheter för alla – från de riktigt små till dig som är nästan vuxen.

En konfirmand i kåpa och med ett kors i ett halssmycke om halsen.

Frågor och svar om konfirmation

Här har vi listat några vanliga frågor om att konfirmera sig i Stora Lundby och Östad församlingar. Har du en fråga som inte står med, hör av dig!

En person med röda skor och blå jeans står på en grå matta med vita hjärtan på. Bilden är tagen i fågelperspektiv så att bara ben och fötter syns.

Konfirmandfadder

Åren efter att du konfirmerat dig är du välkommen tillbaka som fadder till nya konfirmander. Som du säkert minns så betyder faddrarna väldigt mycket för konfirmanderna, men det är också en möjlighet för dig att utvecklas vidare.

Mer om konfirmation på Svenska kyrkans gemensamma webbsidor

Konfirmander tränar på sin predikan inför konfirmationsgudstjänsten.

Konfirmation

Du är inte ensam om att fundera över livet. Varje år väljer omkring 30 000 tonåringar att konfirmeras i Svenska kyrkan. Konfirmation handlar om Gud, livet och det du tycker är viktigt.

Ungdomar som sitter på rad och pratar och ler.

Hitta konfirmation

Sök efter en konfirmationsgrupp eller ett konfirmationsläger som passar dig och dina intressen.