Cirkeldans

Meditativ dans i Sölvesborgs församlingshem för alla. Fredagar kl 16.30-18.00. OBS Ny tid. Cirkeldansen startade den 26/1,2024 kl 16.30 i Sölvesborgs församlingshem, varje helgfri fredag,

Helande dans, Meditativ dans, Cirkeldans. 

Musik, sång och dans har genom alla tider uttryck människans livsvillkor av kärlek, passion, sorg, liv och död.

Följ med på en dansresa, genom världen och historien!

Cirkeldans har som grundläggande utgångspunkt en övertygelse om att dans har en helande och andlig dimension där kropp och själ inte går att separera och att kunskap och insikt kan förmedlas genom dans utan att behöva gå vägen genom huvudet.

Cirkeldans utgår från cirkelforman i traditionella folkliga danser från många tider och kulturer. En del danser är långsamma och meditativa, andra kraftfulla och energirika. De berättar för oss om många tider och kulturer och om oss själva.

Jag som leder dansen heter Kerstin, diplomerad dansledare i Heliga danser sedan många år. Det har också följt flera fördjupningskurser under åren med dans och symbolkunskap. Vi dansar i församlingshemmet varje fredag kl 16.30-18.00.  Varmt välkomna!

Är du intresserad av att veta mer och eller kanske börja dansa, meditera, hör av dig till Kerstin Borgström 0733-34 74 05.