Tonårsgruppen och Ungdomsgruppen

Tonåringar och ungdomar träffas i församlingshemmet. Tonårsgruppen(åk 6-8) träffas onsdagar kl 15.30-17.30. (Drop-in med mellanmål 15.30-15.00) Ungdomsgruppen är vilande under hösten 2023, vid frågor ring Ann Karlsson 0456-554 51, sms 0708-154860 eller mail ann.karlsson2@svenskakyrkan.se.

TONÅRSGRUPPEN 

Tonårsgruppen är en verksamhet för ungdomar i Sölveborgs församling i åldrarna 12-14 år.

Här kan ungdomar komma hit och träffa sina kompisar och prata om diverse saker, pyssla och leka. Och vi brukar avsluta kvällen med att ha en andakt där vi läser en text, tänder några ljus och lyssnar på en låt för att varva ner från kvällens roliga lekar och aktiviteter.

Vi träffas varje onsdag i källaren i församlingshemmet i Sölvesborg mellan kl 15.30-17.30.

Vi är tre ledare, som håller i detta och är en 20 tal ungdomar som kommer varje onsdag.

En gång om året åker vi på mixläger till Södra Hoka ungdomsgård som ligger utanför Karlshamn där all barn- och ungdomsverksamhet följer med en hel helg och pysslar, leker, sjunger, myser och bara har roligt. Detta är nog en höjdpunkt för många och uppskattas väldigt mycket av barnen.

Vi har även en utflykt på höstterminen till Julmarknaden på Liseberg innan julen kommer. På våren åker vi ännu en gång till Liseberg för att åka karuseller..

Vi har en terminsavgift på 60 kronor som en del går till verksamhetens utgifter. Och då blir man medlem i Svenska kyrkans unga, och då åker man till subventionerat pris till dessa utfärder och läger. 

Välkomna.