Svenska kyrkan Solna Besöksadress: Kyrkans hus, Skytteholmsvägen 14, 17144 SOLNA Postadress: Box 1006, 17121 SOLNA Telefon:+46(8)54664600 E-post till Svenska kyrkan Solna

Saknar du tidningens predikoturer?

Nu kan du bli prenumerant på en eller flera veckokalendrar för Svenska kyrkans församlingar i Stockholms stift. Digitalt eller utskick i brevlådan, så här gör du:

Vill du delta i en gudstjänst, besöka ett musik- eller kulturevenemang, ett språkcafé eller delta i en pilgrimsvandring? Nu kan du få en samlad bild av allt som händer. Skapa ditt eget kalendarium digitalt här.

Du kan också prenumerera på kalendariet via e-post. Välj en eller flera församlingar i Stockholms stift där du vill ha koll på vad som händer.
Anmäl dig via detta formulär.

Du kan även få veckokalendariet utskrivet och hemskickat.
Skicka adressuppgifter till:
Stockholms stift
103 25 Stockholm
Märk kuvertet Kalendarium.

När du anmält dig skickar vi en bekräftelse via e-post eller brev, som du behöver besvara.

Prenumerationstjänsten tillhandahålls av Stockholms stift.
Vid frågor:
Tel: 08-508 940 00 mån-fre 8-17
Epost: sthlm.stift@svenskakyrkan.se

OM VÅR PERSONUPPGIFTSBEHANDLING

Genom att fylla i uppgifter blir du prenumerant till vårt kalendarium. De personuppgifter som därefter lagras i prenumerationsregistret är din e-postadress alternativt adressuppgifter och att du är prenumerant. Som prenumerant kan du när som helst avsluta din prenumeration. Dina personuppgifter raderas då omedelbart. Uppgifterna lagras endast för att kunna skicka kalendariet till dig varje vecka.
Information om dina rättigheter och kontaktuppgifter till vårt dataskyddsombud finns här.