Foto: Magnus Aronson/IKON

Bergshamra barnkörer

Från Minikör från 4-5 år till Unga röster för årskurs 7 och uppåt.

Bergshamras körer hösten 2021
Start vecka 36

Minikören 4-5 år
tors 15.45 – 16.15

Lilla barnkören 6 år
tors 16.20 – 16.50

Barnkören årskurs 1+2
tors 17.00 – 17.40

Diskantkören årskurs 3-6
ons 17.00 – 17.40

Unga Röster från årskurs 7
ons 17.45 – 18.30

I  kören får du lära dig att sjunga tillsammans med andra, utvecklas musikaliskt och lära känna din kyrka. Vi sjunger regelbundet vid barngudstjänster, mässor och konserter. Det kostar ingenting för ditt barn att vara med. Välkommen med din anmälan!

Väl mött i Bergshamra kyrka!

Körledare
Helena Eliasson
helena.m.eliasson@svenskakyrkan.se

Tack vare att många är medlemmar i Svenska kyrkan är det gratis att ta del av församlingens körverksamhet.

Intresserad av följande kör *

Foto * Godkännande bild och ljud för publicering. Jag samtycker till att bilder och ljudfilmer på kören mitt barn är med i publiceras på Svenska kyrkan i Solnas hemsida och i sociala medier. Bilder får även publiceras i tryckt form i Solna församlings församlingstidning, broschyrer och affischer etc.

Personuppgifter * Godkännande. Genom att anmäla er/ert barn till barnkörerna i Solna församling godkänner ni att vi använder uppgifterna i vårt register enligt GDPR (General Data Protection Regulation). Om deltagaren slutar i kören raderas alla era uppgifter permanent.

Glädjen att sjunga tillsammans är ett rättesnöre för mig som ledare.

Helena Eliasson

Svenska kyrkan Solna