Foto: Magnus Aronson/IKON

Bergshamra barn – och ungdomskörer

Körer för små som stora: från Minikör för barn 4-5 år till Unga röster som passar för årskurs 7 och uppåt. Vecka 36 är det terminsstart för hösten.

Bergshamras körer hösten 2022

Knattekören - sång o rytmik för 2-3 åringar med förälder (10 ggr)
tisdagar 15.30 -16.05 OBS! info om anmälan längre ned på sidan

Minikören 4-5 år
onsdag 16.15 – 16.45
Minikören är nu fullbokad. Men fortfarande möjligt att anmäla sig till väntelistan ifall det blir avhopp när terminen sätter igång. Om det finns plats kvar för barn på väntelistan vet vi efter första övningstillfället och då återkommer vi.

Diskantkör från åk 4
onsdag 17.00 – 17.45

Unga Röster från åk 7
onsdag 17.45 – 18.30

Lilla Barnkören 5-6 år
torsdag 15.50 – 16.20

Barnkören åk 1
torsdag 16.30 – 17.00

Diskantkör åk 2-3
torsdag 17.10 – 17.50

Vecka 36 är det terminsstart för hösten.

I  kören får du lära dig att sjunga tillsammans med andra, utvecklas musikaliskt och lära känna din kyrka. Vi sjunger regelbundet vid barngudstjänster, mässor och konserter. Det kostar ingenting för ditt barn att vara med. Välkommen med din anmälan!

Körledare i Bergshamra kyrka:

Helena Eliasson helena.eliasson@svenskakyrkan.se
och Lotta Holmberg Larson

För info och anmälan till Knattekören

Kontakta Lotta Holmberg Larson.
lotta.holmberg.larson@svenskakyrkan.se
Begränsat antal platser.

För övrig baby- och barnrytmik hänvisar vi till sångstunder och babykonserter på Solvändans öppna förskola

Tack vare att många är medlemmar i Svenska kyrkan är det gratis att ta del av församlingens körverksamhet. Väl mött i Bergshamra kyrka!

Intresserad av följande kör *

Foto * Godkännande bild och ljud för publicering. Jag samtycker till att bilder och ljudfilmer på kören mitt barn är med i publiceras på Svenska kyrkan i Solnas hemsida och i sociala medier. Bilder får även publiceras i tryckt form i Solna församlings församlingstidning, broschyrer och affischer etc.

Personuppgifter * Godkännande. Genom att anmäla er/ert barn till barnkörerna i Solna församling godkänner ni att vi använder uppgifterna i vårt register enligt GDPR (General Data Protection Regulation). Om deltagaren slutar i kören raderas alla era uppgifter permanent.

Glädjen att sjunga tillsammans är ett rättesnöre för mig som ledare.