Volontär

Att vara volontär innebär att ge av sin tid. En liten insats kan betyda mycket. Som volontär kan du bidra på många sätt och vara en uppskattad resurs för människor som behöver stöd.

Ett volontäruppdrag är inte det andra likt. Det kan vara allt ifrån att bre smörgåsar i köket, starta studiecirklar, leda andakt på äldreboenden, vara värd/värdinna, bidra med skapande och kreativ verksamhet, med mera.

Är du nyfiken på vad det innebär att vara volontär i Sofia församling är du välkommen att kontakta våra diakoner Maria Sterner eller Göran Runa.

Vill Du bidra med kunskaper, erfarenheter och tid?
Vi har många uppgifter som väntar för Dig som vill finnas med i utvecklingen av våra verksamheter. Exempelvis:

• Ideella kommunikationsgruppen
  • Ideella besöksgruppen
  • Sofiaträffen - husmorsuppgifter
  • Cirkelledare, starta en studiecirkel i samarbete med sensus
  • Andakt på äldreboenden