Verksamhet för vuxna

Kom, fika, skapa eller bara umgås. Prata eller sitt tyst och lyssna. Välkommen in i gemenskapen i våra vuxengrupper. Det är drop in, så bara att dyka upp! Kontakta gärna våra ledare om ni har några frågor eller funderingar.

vårRETREAT

Snurrar livet fort? Längtar du efter lite lugn och ro? I vår dagsretreat får du i tystnad och stillhet tillsammans med andra möjlighet att tänka dina tankar till slut, reflektera över livet och bara vara.
Du erbjuds att vara med i andakt, meditation och avslappning. Lunch och fika serveras.
Det kommer att finnas böcker att låna och material till skapande.
Ta med tofflor/inneskor och gärna en varm kofta.
Anmälan: tas emot 7-21 mars

Dag och tid: Lördag 26 mars kl. 10-17.

Lokal: Bosvedjans kyrka

Ledare: Anders Lööv, präst

Kostnad: 100 kronor, betalas på plats med swish eller kontant.

Församlingsbor har företräde, därefter väntelista.

Andrum

Tisdagar kl. 10.00-11.30 i Sköns församlingsgård.
En samtalsgrupp för dig som är mitt i livet och som är ledig dagtid. Välkommen om du dela dina tankar och funderingar kring olika teman, delta i en enkel avslappning samt en kopp te/kaffe.
Ledare: Malin Edström.

Hjälpande händer

Torsdagar kl. 10-12 i Sköns församlingsgård.
En biståndsgrupp för dig som vill göra en god gärning samtidigt som du umgås med andra. Inriktningen är stickade/virkade barnkläder som vi följer från nystan till färdigt bistånd. Gruppen bestämmer var biståndet ska hamna efter information utifrån de biståndsorganisationer som Svenska kyrkans sammarbetar med.
Ledare: Malin Edström.

På vandring i livet

Gruppen träffas ca en gång på tisdagkvällar för samtal och på helgerna för pilgrimsvandringar.
En grupp för pilgrimsvandring, samtal och gemenskap. Anmälan krävs, kontakta någon av ledarna. Se kontaktuppgifter nedan.
Ledare: Ulrika Marklund och Anders Lööv.

Skapande samtal

Torsdagar udda veckor, kl. 18.30–20.30 i Birgittagården.
En stund för dig, mitt i livet, där möjligheten till skapande och samtal kan få ta plats. Varje träff finns något kreativt om du vill prova på eller om du vill ta med dig något du håller på med hemma. Vi har ett samtalstema som utgår från en text, där vi kan dela tankar och funderingar kring olika berättelser.
Anmälan inför varje träff, via sms till 070-251 12 30. (Max 15 st varje träff.)
Vi bjuder på kaffe, te och frukt.
Ledare: Malin Edström och Carolina Sirenius.

Samtalsgrupp för äldre

En ny samtalsgrupp för dig som är ”äldre”. Reflektion över livet, allt som är inom oss och runt om oss, både det som är svårt och det som ger oss glädje. Goda samtal och skratt över en kopp kaffe.
När: 6 träffar med start 27 januari, kl. 15–16.30 i Birgittakyrkan. Varannan vecka.
Anmälan: Senast den 21 januari  till telefon 060–52 67 30.
Ledare: Kristina Kvist och Malin Edström.