Verksamhet för vuxna

Vecka 37 startar vi våra vuxengrupper! Kom, fika, skapa eller bara umgås. Prata eller sitt tyst och lyssna. Välkommen in i gemenskapen i våra vuxengrupper. Det är drop in, så bara att dyka upp! Kontakta gärna våra ledare om ni har några frågor eller funderingar.

Andrum

Tisdagar kl. 10.00-11.30 i Sköns församlingsgård, med start tisdag 14 september.
En samtalsgrupp för dig som är mitt i livet och som är ledig dagtid. Välkommen om du dela dina tankar och funderingar kring olika teman, delta i en enkel avslappning samt en kopp te/kaffe.
Ledare: Malin Edström.

Hjälpande händer

Torsdagar kl. 10-12 i Sköns församlingsgård, med start 16 september.
En biståndsgrupp för dig som vill göra en god gärning samtidigt som du umgås med andra. Inriktningen är stickade/virkade barnkläder som vi följer från nystan till färdigt bistånd. Gruppen bestämmer var biståndet ska hamna efter information utifrån de biståndsorganisationer som Svenska kyrkans sammarbetar med.
Ledare: Malin Edström.

Skapande samtal

Måndagar udda veckor, kl. 18.30–20.30 i Birgittagården, med start 13 september.
En stund för dig, mitt i livet, där möjligheten till skapande och samtal kan få ta plats. Varje träff finns något kreativt om du vill prova på eller om du vill ta med dig något du håller på med hemma. Vi har ett samtalstema som utgår från en text, där vi kan dela tankar och funderingar kring olika berättelser.
Följande dagar: 27/9, 11/10, 25/10, 8/11, 15/11, 29/11, 13/12
Anmälan inför varje träff, via sms till 070-251 12 30. (Max 15 st varje träff.)
Vi bjuder på kaffe, te och frukt.
Ledare: Malin Edström och Carolina Sirenius.

På vandring i livet

Gruppen träffas ca en gång på tisdagkvällar för samtal och på helgerna för pilgrimsvandringar.
En grupp för pilgrimsvandring, samtal och gemenskap. Anmälan krävs, kontakta någon av ledarna. Se kontaktuppgifter nedan.
Ledare: Ulrika Marklund och Anders Lööv.

Malin Edström

Diakonassistent