Konfirmation - ett minnesvärt år

Konfirmationstiden är ett bra tillfälle att ta reda på mer om vad kristen tro är och vad man själv tror på eller inte. Vi pratar om livet, vänskap, kärlek och om Gud.

Inskrivning och informationsträff

Söndag 1 september kl. 18.00 i Birgittakyrkan, Hellbergsgatan 11 i Skönsberg, för månads- och veckokonfa.

Välkommen på inskrivningsgudstjänst och informationskväll med fika, infromation och tid för frågor. Det gäller dig som vill vara med i vår veckogrupp eller vår månadsgrupp.
Anmäl dig gärna till konfirmation innan informationskvällen, men det går att anmäla sig på plats. Anmäl görs genom via alternativen nedan.
Notera att månadsträffarna med sommarresa har ett begränsat antal platser och gruppen är fulltalig.

Är du född 2010? Nu är det din tur att bli konfirmand!

Som konfirmand kommer du att få möjlighet att fundera över livets stora frågor. Vem är jag? Vem är Gud? Vad innebär att tro på Gud? Och finns det ett liv efter döden? Allt detta och mycket mer kommer vi att diskutera. Med en härlig gemenskap i konfirmationsgruppen kommer vi tillsammans att utforska livets olika delar genom en blandning av lek, kreativitet och samtal. Läxor och prov har vi inte!

Allt som har med konfan att göra är kostnadsfritt för dig som är konfirmand – fika, läger, material, mat, studiebesök m.m.

• Veckokonfa med läger

• Reskonfa

• Lugnare grupp för dig i behov av en anpassad grupp

• Robert Nordlund