Foto: Burträsksvängen

Information om marknaden vid Kyrkhelgen

Här får du veta mer om anmälning, bokning av bord och allmän information om marknaden 29-30 juni 2024.

Bokning av marknadsplats

Nytt för 2024 är att bokningen sker via Ticketmaster.se. Denna lösning ger alla chansen att välja bord och plats enligt en karta över området. Tjänsten kräver ett användarkonto. (Det är inte osannolikt att du redan har det om du till exempel besök kulturevenemang, annars är det enkelt att skaffa).

Biljettsläpp sker 8/5 kl 20.00. 
Klicka på länken nedan för att boka din plats.
OBS! Om du besöker via mobil behöver du klicka på den lilla ikonen till höger om informations-i:et uppe i högra hörnet för att få upp kartan där du hittar bordsnumren. 

Boka din marknadsplats här!

Ticketmasters sida för Kyrkhelgen i Skellefteå 2024. Biljettsläpp onsdag 8/5 kl 20.00

Klicka här

Praktisk information

  • Under Kyrkhelgen får ingen trafik genom Bonnstan förekomma, allt för att skapa en trevlig miljö för alla inblandade. Bilar ska därför vara borta från marknadsområdet i god tid innan kl. 11.00. Blåljuspersonal behöver också ha full framkomlighet om olyckan skulle vara framme. Det går bra att parkera vid Församlingsgården.
  • Ingen försäljning får ske innan kl. 11.00 på lördag och 12.15 på söndag. Du får börja ställa i ordning från kl. 08.30.
  • Lotter får inte säljas.
  • Marknadsbordet är ca 2*1 m. Extrabord får inte medföras.
  • Ta med en egen papperskorg för eget och kunders skräp. 
  • Representanter från arrangören finns på plats på lördag och söndag från kl. 08.30 om du har några frågor. Dessa personer har röda västar på sig.

Vill du vara med?

Vi behöver hjälp i mat- och fikaserveringen vid kyrkhelgen 29-30 juni i Bonnstan! Skulle du vilja vara med och jobba ideellt ett eller fler pass och träffa massor av trevliga människor under en av Skellefteås mest traditionsrika helger?