Svenska Kyrkans Unga i Skarpnäck-SKB

Svenska Kyrkans Unga är en demokratisk rörelse av barn och ungdomar i Svenska kyrkan. Vi vill med Kristus i centrum och med dopet som grund verka i hela Guds skapelse och vara en gemenskap i församlingen där vi får växa i tro och ansvar.

SKB anordnar en egen kväll en gång i månaden i Skarpnäck, så kallade ”SKB-kvällar” för dig som är eller blir medlem. Medlem kan du som är mellan 0-30 år bli, om du vill kan du bli medlem på SKB-kvällen.

Om du har varit medlem förut - varje år behöver du förnya ditt medlemskap. I slutet av januari kommer det ett autogenererat sms som du kan svara ”Ja” på. Du kan även kontakta skbskarpnack på Instagram för att få hjälp att bli medlem. Medlemskapet är gratis och du som är mellan 0-30 år kan bli medlem. Den som har fyllt 30 år kan bli stödmedlem gratis.