Foto: Kristin Lidell/IKON

Profilkurs för kyrkomusiker

Välkommen, du som är kyrkomusiker, musikpedagog, församlingsmusiker eller på annat sätt har musikansvar i församlingen, till profilkurs i höst! Temat är "Every time I feel the spirit". Det blir bland annat inspiration kring den gemensamma församlingssången och vi kommer att göra en allsångsgudstjänst tillsammans.

Välkommen att vara med på 2023 års profilkurs för kyrkomusiker och andra som arbetar med musik i pastoratet/församlingen. Detaljerat program kommer lite längre fram, men du kan anmäla dig redan nu om du vill vara säker på en plats. 

Bland annat kommer domkyrkokantor Gary Graden och domkyrkoorganist Mattias Wager från Storkyrkan i Stockholm att medverka på kursen. De har under flera år arbetat med olika allsångsprojekt, nu senast på Centralstationen då ungefär 5000 personer sjöng tillsammans. Under kursen kommer de att inspirera kring den gemensamma församlingssången och på kvällen gör vi en allsångsgudstjänst tillsammans, öppen för alla, i Skara domkyrka.

För vem?

Kursen är för dig som är kyrkomusiker, musikpedagog eller församlingsmusiker eller på annat sätt har musikansvar i pastoratet/församlingen i Skara stift.

Tid och plats

26-27 september, Flämslätt

Kostnad

Precis som alla tema- och profilkurser är detta en tvådagarskurs med övernattning, eftersom det är värdefullt med de samtal och möten som uppstår under processen. Det finns olika logialternativ till olika pris.
Deltagaravgift för kursen är 800 kronor per person. Logi tillkommer enligt följande: 
Logi i enkelrum hotell med dusch & wc 2650 kr
Dubbelrum med dusch och wc 2255 kr
Enkelrum med handfat 2255 kr
Enkelrum vandarhem 2010 kr

Anmälan

Anmäl dig här senast 20 augusti

Med reservation för ändringar i innehållet.