Foto: Magdalena Martin /Ikon

Julbasar i Lausanne 9-10 december

Välkomna till kyrkans traditionella och uppskattade julbasar i Lausanne. Den 9 och 10 december bjuder vi på härlig julstämning, svenskt julpynt, julspecialiteter och en fin chans att ladda inför julen tillsammans med andra svenskar. Vi håller till på Centre Pluriculturel et social d'Ouchy (CPO) och har öppet mellan kl. 11.00 och kl. 17.00. Här finns mer information.

Vill du hjälpa till?

Den årliga julbasaren i Lausanne äger rum den 9 och 10 december 2023 på Centre Pluriculturel et social d'Ouchy (CPO). Detta uppskattade evenemang kan gå av stapeln tack vare en grupp eldsjälar som engagerar sig år efter år. Nu söker vi dig som vill vara med och hjälpa till i detta härliga team. All hjälp som kan fås är värdefull och varje individuell insats viktig för att vår basar kan fortsätta att finnas till.

Luciaövning

Onsdag den 29/11 och 6/12 kl 14.00 i församlingshemmet i Lausanne. För frågor kontakta annasara.raab@gmail.com

Basarmöte

För alla ansvariga och medhjälpare bjuder vi in till möte i församlingshemmet i Lausanne måndagen den 27 november kl 19.00 för att samordna oss och organisera det sista. OSA till nils.bengtsson@svenskakyrkan.se

Bakning

Vi tar väldigt tacksamt emot hembakat, t ex lussekatter, kanelbullar, småkakor och vörtbröd. Allt bakat är mycket uppskattat och bidrar till både julstämning och till basarkassan. Tack för hjälpen! Kontakta
johanna.asplundlopiccolo@svenskakyrkan.se för att koordinera lämning av det du har bakat.

Kontakt

Om du har några frågor, kontakta nils.bengtsson@svenskakyrkan.se

Närbild på brinnande stearinljus i en kyrka.

Basargudstjänst Lausanne

Söndagen den 10 december kl. 11.30 leder vår diakon Cecilia Gharaibeh en stämningsfull gudstjänst i basarlokalen. Ett välkommet lugn och tid för eftertanke mitt i julbestyren. Alla är varmt välkomna!