Livets skeden

Dop, konfirmation, vigsel och begravning, här hittar du allt du behöver veta.

"Stark som döden är kärleken, lidelsen obeveklig som graven. Dess pilar är flammande eld, en ljungande låga. Mäkiga vatten kan inte släcka kärleken, floder kan inte svepa bort den."

Höga visan 8:6-7

Dop, KONFIRMATION, vigsel och begravning.

Hur går det till? Vad gör man? Hur bokar man? Vem frågar man?

På sidorna om dop, bröllop och bregravning ska vi försöka besvara så många som möjligt av dina frågor kring de här kyrkliga handligarna som handlar om de största dagarna i ditt liv.
Om du har fler frågor- tveka inte att kontakta oss som jobbar inom församlingen så hjälper vi dej gärna.
Ring 0175-748 00, besök oss på Församlingsgården, Almerska vägen 6 i Hallstavik eller Kyrkans Hus, Rimbo, Uppsala vägen 10.
Du kan också maila till roslagensvastra.pastorat@svenskakyrkan.se