Boka vigsel här!

Sök ledig tid för vigsel i Roslagens västra pastorat och gör din bokningsförfrågan via hemsidan. Du kan också kontakta oss för att boka tid för bröllop. Observera att din bokning inte är genomförd förrän du fått en bokningsbekräftelse från oss.

Information med anledning av Dataskyddsförordningen
När du bokar en vigsel godkänner du att vi behandlar era uppgifter för att fullgöra/uppfylla relevanta åtaganden mellan oss, som exempelvis att skicka ut information och bjuda in till verksamheter. De uppgifter som behandlas är namn, personnummer, adress, e-postadress och ev telefonnummer. Den rättsliga grunden för denna behandling är intresseavvägning. Efter vigseln gallras uppgifterna.

Här kan du läsa mer om hur Svenska kyrkan behandlar dina personuppgifter

Bokningsförfrågan bröllop

Sök lediga tider för vigsel och gör din bokningsförfrågan direkt här på hemsidan! När du skickat förfrågan får du direkt ett tack för din förfrågan via e-post. Du kommer sedan att få en bokningsbekräftelse via e-post inom de närmaste dagarna. Observera att din bokning inte är genomförd förrän du fått en bokningsbekräftelse från oss.

Gör så här:
Sök i kalendern (klicka på länken) och välj ett blåmarkerat datum i den. När du valt datum ser du vilken kyrka och vilka tider som är tillgängliga. Fyll sedan i alla uppgifter i fälten (rödmarkerade fält är obligatoriska).

Vi välkomnar alla som vill gifta sig!

Gör din bokningsförfrågan här.