Ett barn som skriker
Foto: Cultura Allies / Adobe stock

Föräldracafé med Micke Gunnardo 27 september

Passa på att bli stärkt i din föräldraroll! Micke Gunnardo föreläser om konsten att hitta den goda balansen mellan ramar och kramar.

Det är ibland svårt att veta hur man ska tackla den stora utmaningen att vara förälder, det kan ju vara både härligt och besvärligt! Vill du att din tid och ork ska räcka lite längre? Vill du att ditt barn ska bli mer harmoniskt? I föreläsningen får ni tips och exempel som hjälper er till ett gott föräldraskap med det goda samvetet i behåll. Så passa på att bli stärkt i din föräldraroll!

Micke är parterapeut och uppskattad föreläsare i ämnet föräldraskap och gränssättning. Han har drygt 20 års erfarenhet av att på olika sätt arbeta med relationer i par och familjer inom både behandlingshem, socialtjänst, Familjecentrum, som skolkurator och i egen verksamhet. Micke är fembarnspappa och kommer att dela allvarliga och roliga exempel från verkliga livet.

Bild på Micke Gunnardo
Micke Gunnardo

Varmt välkommen till Kareby församlingshem onsdag 27 september kl. 19-21!

För att kunna planera fikat tar vi gärna emot din anmälan snarast men senast 25 september.

Anmälan till Helene Hermansson, 0739-859139 (går bra med sms) eller till Annelie.hakansson@svenskakyrkan.se

Arrangörer: Lammets förskola, Kareby församling och Romelanda församling