Familjerådgivning

Svenska Kyrkans familjerådgivning bedrivs i samarbete med Stiftelsen Vårsta Diakonigård, Härnösands Stift.

Svenska Kyrkans familjerådgivning bedrivs i samarbete med Stiftelsen Vårsta Diakonigård, Härnösands Stift samt Östersund kontrakt, Bräcke-Ragunda kontrakt, Krokom-Åre-Strömsund kontrakt och församlingarna i Södra Jämtland.

Vem kan ta kontakt med familjerådgivningen?

För er som behöver hjälp att lösa konflikter i par- och familjerelationen.
För er som är skilda eller håller på att skiljas/separera.
För er som har svårigheter i kontakten med barn eller föräldrar.
För er som har svårt efter en skilsmässa/ separation.
Svenska kyrkans familjerådgivning har respekt för varje människas förhållningssätt till livet. Tystnadsplikten är sträng. Den som önskar kan vara anonym. Svenska kyrkans familjerådgivning erbjuder tid och plats för samtal. Familjerådgivarna har psykoterapeutisk utbildning med inriktning på relationer.
För anställda inom Svenska kyrkan är rådgivningen kostnadsfri.
För övriga kostar ett samtal 150 kr.

Familjerådgivning i Jämtland

Kontaktuppgifter och adress