Sommarläger på Björkö 2021

Sommarläger med vacker skärgårdsmiljö runt knuten

OBS! Vi har fått in många ansökningar till Sommarläger på Björkö och lägret är för tillfället fullt. Det går bra att anmäla sig och ställa sig på vår kölista.

Från konfirmandbostaden tar det cirka 2 minuter att gå till vattnet! Du som väljer läger på Björkö kan vänta dig spännande diskussioner, bad, tävlingar, sammarbetsövningar, lek, sportsliga aktiviteter, drama och mycket annat. Björkögården ligger vid en fin badplats och stora grönområden precis utanför dörren.

En typisk dag ser ut som såhär: Vi vaknar och har morgonbön med efterföljande frukost. Efter frukost har vi ett pass med vår präst som har olika teman för dagarna. Därefter äter vi lunch. På eftermiddagen har vi ett eller två pass, vi försöker vara ute varje dag, så mycket som möjligt. Sedan blir det middag, varpå en rolig kvällsaktivitet följer. Vi avslutar dagen tillsammans med en aftonbön i vårt mysiga andaktsrum!

Viktiga datum:

• Informationsträff torsdag 26 november 2020 kl 18.00 i Olaus Petrikyrkan.
  • Läger måndag 26 juli – lördag 7 augusti 2021 på Björkögården.
  • Konfirmation i Oscarskyrkan söndag 8 augusti 2021 kl 11.00.

Max 25 deltagare.

Kostnad: 6 500kr

Läs våra avboknings- och betalningsvillkor här

För Oscars församlingsbor finns möjlighet att söka bidrag för lägeravgifterna ur ”Subers fond”. Blankett kan beställas via Isabella eller så kan ni kontakta vår expedition på 08-442 51 00.

Kontakta gärna oss om ni har några frågor på mejl oscars.forsamling.konfirmation@svenskakyrkan.se eller ring Isabella på 08-442 51 30.

Läs GDPR-policyn för Oscars ungdomsverksamhet här

Anmälan till konfirmation 2021

Nu är anmälan öppen. Klicka på knappen nedan för att skicka in en anmälan till konfirmation 2021

Till anmälan