Öppen förskola

Träffpunkt för barn 0-5 år i vuxens sällskap

OBS! UPPEHÅLL I VERKSAMHETEN

P g a regeringens skärpta restriktioner kring allmänna sammankomster och offentliga tillställningar gör vi nu uppehåll i all vår publika verksamhet. Detta innebär att vi för tillfället inte firar gudstjänst, har konserter, öppen förskola, sångstunder m m. Uppehållet gäller till den 22 december.

Dop, vigslar och begravningar får genomföras som planerat med max 50 deltagare (eller färre enligt överenskommelse beroende på kyrkans storlek) fram till den 23 november. Därefter gäller max 8 personer inklusive medverkande.

Våra kyrkor håller öppet som vanligt. Välkommen in för en stund av stillhet eller för att tända ett ljus. Vill du prata med någon är du varmt välkommen att kontakta någon av våra präster eller diakoner. Jourhavande präst har också extraöppet p g a pandemin.

föranmälan införs

På grund av ökande smittspridning inför vi nu föranmälan på öppna förskolan.
Max 6 familjer per förskola.

OBS! UPPEHÅLL - SE OVAN

Församlingens öppna förskola är en träffpunkt för barn 0-5 år i vuxens sällskap. Förskolan leds av pedagogiskt utbildad personal. Här träffas vuxna och delar tankar och erfarenheter medan barnen leker med andra barn. Varje dag sjunger vi tillsammans. Ni kommer och går under den tid som verksamheten är öppen. Kaffe och te finns att köpa för 15 kr. Föranmälan krävs, se ovan.

Oscars församling har två öppna förskolor, en på Fredrikshovsgatan och en på Armfeltsgatan. Frågor om förskolan besvaras av Sofie Winsnes, sofie.winsnes@svenskakyrkan.se

Rutiner på våra öppna förskolor

• Vi välkomnar max 6 familjer samtidigt.
  • Föranmälan krävs.
  • Vi har en sångstund kl 10 de dagar verksamheten är öppen. På torsdagar är det sångstund i någon av våra kyrkor.
  • Vi tar inte emot barn som har förskoleplats.
  • Stanna hemma om ni eller ert barn är förkylda eller om barnens allmäntillstånd är sämre än vanligt. Pedagogerna förbehåller sig rätten att neka besökare som har förkylningssymptom eller liknande. Det gör vi med hänsyn till allas hälsa.