Öppen förskola

Träffpunkt för barn 0-5 år i vuxens sällskap

Nya rutiner På öppna förskolan

Med anledning av det nya coronaviruset har vi fr o m 18/3 gjort några förändringar. Vi värnar om våra anställda pedagogers och er besökares hälsa. Därför är det av stor vikt att alla som besöker våra verksamheter är friska. Med allas bästa i åtanke kommer vi ha följande öppettider:
Armfeltsgatan 2 måndag–torsdag 9:30-12:00 och
Fredrikshovsgatan 3 tisdag–torsdag 9:30-12:00 (Vi gör uppehåll för våra fredagar för barn 0-8 månader)

• Vi minskar antalet besökare till max 10 familjer samtidigt (det är pedagogerna som drar gränsen, kan även vara färre besökare vissa dagar)
  • Vi kommer inte ha någon sångstund på förskolorna och de planerade sångstunderna i kyrkorna under mars och april ställs in.
  • Vi kommer inte ta emot barn som har förskoleplats.
  • Vi har stängt under skolornas påsklov, 6/4–13/4.

Vi ber alla besökare att stanna hemma om ni eller ert barn är förkylda eller om ni ser att barnens allmäntillstånd är sämre än vanligt. Pedagogerna förbehåller sig rätten att neka besökare som har förkylningssymptom eller liknande. Det gör vi med hänsyn till pedagogernas arbetsmiljö och hälsa. Om de blir sjuka kan vi inte ha öppet.

Tack på förhand för er förståelse och samarbete!

Församlingens öppna förskola är en träffpunkt för barn 0-5 år i vuxens sällskap. Förskolan leds av pedagogiskt utbildad personal och här träffas vuxna och delar tankar och erfarenheter medan barnen leker med andra barn. Vi sjunger, läser sagor, leker, målar och ritar. Ingen föranmälan krävs, man kommer och går under den tid som förskolan är öppen. Avgift: 25 kr/gång eller 600 kr/termin. Det går bra att betala kontant eller med swish på plats, swishnr. 123 268 49 26. Om du betalar terminsavgiften via internetbank, kom ihåg att skriva ”Terminsavgift för Öppna förskolan” som meddelande. Bankgironr. 477-6779.

Oscars församling har två öppna förskolor, en på Fredrikshovsgatan och en på Armfeltsgatan. Frågor om förskolan besvaras av Sofie Winsnes, sofie.winsnes@svenskakyrkan.se

OSCARS FÖRSAMLINGS ÖPPNA FÖRSKOLA:
Armfeltsgatan 2 (Ingång via gården på fastighetens baksida)

• Måndag-torsdag 9:00-12:30 OBS! Se aktuella tider ovan.
  • Sångstund kl 10:00 OBS! Se ovan.

Fredrikshovsgatan 3C

• Tisdag-onsdag 9:30-15:00 OBS! Se aktuella tider ovan.
  • Torsdagar 9:30-13:00 OBS! Se aktuella tider ovan.
  • Fredagar 9:30-13:00 (endast för barn 0-8 månader) OBS! Se ovan.
  • Sångstund kl 10:00 OBS! Se ovan.