Öppen förskola

På Fredrikshovsgatan 3 & Armfeltsgatan 2

Oscars församlings öppna förskola är en träffpunkt för er med barn upp till två år. Förskolan leds av pedagogiskt utbildad personal. Här träffas vi och delar tankar och erfarenheter och ibland sjunger vi tillsammans. Ni kommer och går under den tid som verksamheten är öppen.

Det kostar 25 kr per tillfälle att delta i förskolans verksamhet och kaffe och te finns att köpa.

Oscars församling har två öppna förskolor, en på Fredrikshovsgatan och en på Armfeltsgatan. Varje vecka har vi också en sångstund eller gudstjänst i någon av våra kyrkor. Frågor om öppna förskolan besvaras av Susanne Gybäck eller Maria Gustafsson.

Vi vill påminna om vikten av att stanna hemma vid minsta sjukdomssymptom, även om ni eller ert barn bara är lite snoriga.

Våra öppna förskolor

• Armfeltsgatan 2
    För er med barn 0-24 månader: Måndagar, tisdagar och onsdagar kl 9:00-11:30.
    Ingen föranmälan.
  • Fredrikshovsgatan 3
    För er med barn 0-24 månader: Tisdagar, onsdagar kl 9:30-12:00 & 13:00-15:00.
    För er med barn 0-8 månader: Fredagarna 2/9, 9/9, 16/9, 23/9. kl 9:30-13:00.
    Ingen föranmälan.
  • Sångstund och babygudstjänst
    På torsdagar ses vi i någon av våra kyrkor för en sångstund och umgänge.
    Vissa torsdagar inleder vi med en enkel babygudstjänst som sen övergår i sångstund.