Öppen förskola

Träffpunkt för barn 0-5 år i vuxens sällskap

Nya rutiner På öppna förskolan

I slutet av augusti startar vi upp våra öppna förskolor igen men då med vissa förändringar. Vi kommer erbjuda sångstunder och en stunds samvaro utomhus, i anslutning till våra respektive lokaler. Pedagogerna tar ut lite leksaker och filtar att sitta på. Ta gärna med en egen filt så skapar vi en inbjudande plats och stund tillsammans. Vi är ute i nästan alla väder men vid hällregn tar pedagogerna beslut samma dag om hur de gör. Uppdaterad information finns alltid här.

• Vi minskar antalet besökare, pedagogerna drar gränsen när de känner att det behövs.
  • Vi kommer att ha en sångstund kl 10 de dagar verksamheten är öppen.
  • Vi tar inte ta emot barn som har förskoleplats.
  • Ta gärna med en egen filt samt kläder efter väder.
  • Kaffe och te finns att köpa för 15 kr.
  • Det finns möjlighet att låna toalett och skötbord.

Vi ber alla besökare att stanna hemma om ni eller ert barn är förkylda eller om ni ser att barnens allmäntillstånd är sämre än vanligt. Pedagogerna förbehåller sig rätten att neka besökare som har förkylningssymptom eller liknande. Det gör vi med hänsyn till pedagogernas arbetsmiljö och hälsa. Om de blir sjuka kan vi inte ha öppet. Vi värnar om våra anställda pedagogers och er besökares hälsa. Därför är det av stor vikt att alla som besöker våra verksamheter är friska.

Vi ser fram emot en spännande och annorlunda höst tillsammans med er och barnen!

Församlingens öppna förskola är en träffpunkt för barn 0-5 år i vuxens sällskap. Förskolan leds av pedagogiskt utbildad personal. Här träffas vuxna och delar tankar och erfarenheter medan barnen leker med andra barn. Vi sjunger, läser sagor, leker, ritar, undersöker och upptäcker världen. Ingen föranmälan krävs, man kommer och går under den tid som verksamheten är öppen. Avgift: 25 kr/gång eller 600 kr/termin. Det går bra att betala kontant eller med swish på plats, swishnr. 123 268 49 26. Om du betalar terminsavgiften via internetbank, kom ihåg att skriva ”Terminsavgift för Öppna förskolan” som meddelande. Bankgironr. 477-6779.

Oscars församling har två öppna förskolor, en på Fredrikshovsgatan och en på Armfeltsgatan. Frågor om förskolan besvaras av Sofie Winsnes, sofie.winsnes@svenskakyrkan.se

OSCARS FÖRSAMLINGS ÖPPNA FÖRSKOLA:
Armfeltsgatan 2 (På terrassen utanför)

• Måndag 9:30-11:30 & 12:30-14:30
  • Tisdag 12:30-14:30
  • Onsdag 9:30-11:30 & 12:30-14:30
  • Torsdag 9:30-11:30 i en park (meddelas på hemsidan i början av veckan)

Fredrikshovsgatan 3C (På gräsmattan i Oscarskyrkans trädgård)

• Tisdag 9:30-11:30 & 12:30-14:30
  • Onsdag 9:30-11:30 & 12:30-14:30
  • Torsdag 9:30-11:30 i en park (meddelas på hemsidan i början av veckan)
  • Fredag 9:30-11:30 (endast för barn 0-6 månader)