Öppen förskola

På Fredrikshovsgatan 3 & Armfeltsgatan 2

Oscars församlings öppna förskola är en träffpunkt för er med små barn under 15 månader. Förskolan leds av pedagogiskt utbildad personal. Här träffas vi och delar tankar och erfarenheter och ibland sjunger vi tillsammans. Ni kommer och går under den tid som verksamheten är öppen.

Det kostar 25 kr per tillfälle att delta i förskolans verksamhet och kaffe och te finns att köpa.

Oscars församling har två öppna förskolor, en på Fredrikshovsgatan och en på Armfeltsgatan. Varje vecka har vi också en sångstund eller gudstjänst i någon av våra kyrkor. Frågor om öppna förskolan besvaras av Susanne Gybäck eller Maria Gustafsson.

Stanna hemma vid sjukdom - för allas trygghet

Vi känner oss fram för att hitta ett sätt att träffas som känns tryggt för barn, föräldrar och pedagoger. För att vi inte ska bli för många har vi valt att ha föranmälan till våra träffar. Vi vill påminna om vikten av att stanna hemma vid minsta sjukdomssymptom, även om ni eller ert barn bara är lite snoriga.

Våra öppna förskolor

• Armfeltsgatan 2
    För er med barn 0-15 månader: Måndagar, tisdagar och onsdagar kl 9:00-11:30
    Föranmälan mailas till: maria.gustafsson@svenskakyrkan.se
    Sommarstängt 7/7-23/8.
    OBS! Stängt tisdag 28/6.
  • Fredrikshovsgatan 3
    För er med barn 0-15 månader: Tisdagar, onsdagar kl 9:30-12:00 & 13:00-15:00.
    Föranmälan mailas till: susanne.gyback@svenskakyrkan.se
    Sommarstängt 7/7-5/9.
    OBS! Tisdag 28/6 har vi ej öppen förskola på förmiddagen, öppnar kl 13.
  • Sångstund och babygudstjänst
    På torsdagar ses vi i någon av våra kyrkor för en sångstund och umgänge.
    Vissa torsdagar inleder vi med en enkel babygudstjänst som sen övergår i sångstund.