OP-Mässan för ungdomar och unga vuxna

Firas varje torsdag kl 18:00

Med anledning av coronaviruset firas inte OP-mässan med efterföljande ungdomskvällar på torsdagar tills vidare. Information om gudstjänstfirande och övriga verksamhet uppdateras löpande här

För konfirmander som behöver gå sin kyrkogång rekommenderar vi att närvara på gudstjänster digitalt. Det kan du göra här

Om OP-mässan för ungdomar och unga vuxna

OP-mässan firas torsdagar kl.18.00 – 21.00 i Olaus Petrikyrkan (OP)
Alla är välkomna, oavsett ålder eller kyrkvana – kom som du är!

Upplägget är på ett ungefär så här:

Klockan 18.00 är det mässa (gudstjänst med nattvard). Mässan är max 30 minuter. Många blivande konfirmander, ledare samt andra ungdomar och unga vuxna brukar vara med. TIPS: Mässan är ett bra tillfälle för dig som ska konfirmeras att fylla på kyrkogångsboken.

Efter mässan går vi ner till vår lokal Olausrummet och har öppet fram till kl 21.00.

I Olausrummet finns det plats för dig att hänga och umgås. Det finns biljard, massa spel, sköna soffor och vi bjuder på fika. Har du tur kan vi plocka fram pingisborden eller kolla film!

OBS! Vi har stängt när det är skollov, röd dag samt klämdag.

Frågor? Kontakta Gabriella Johansson 08-442 51 56