OP-Mässan för ungdomar och unga vuxna

Firas varje torsdag kl 18:00

UPPEHÅLL I VERKSAMHETEN

Vi har uppehåll i all vår publika verksamhet. Detta innebär att vi för tillfället inte firar gudstjänst, har konserter, öppen förskola, sångstunder m m. Uppehållet gäller tillsvidare och när verksamheten kommer igång igen presenteras information om det här på hemsidan.

Dop och vigslar får genomföras med max 8 personer exklusive personal. För begravningar i Oscarskyrkan och Gustaf Adolfskyrkan gäller max 20 personer exklusive medverkande. I Djurgårdskyrkan är taket för begravningar satt till max 12 personer exklusive medverkande.

Våra kyrkor har öppet som vanligt. Välkommen in för en stund av stillhet eller för att tända ett ljus. Vid entrén har vi korgar med ljus, reflexer, bibelord och dikter som vi gärna bjuder dem som besöker oss på. Vill du prata med någon finns präst eller diakon på plats i Oscarskyrkan vardagar 12:00-13:00 och helger 11:00-12:00. Du kan också kontakta präst eller diakon via mail eller telefon och jourhavande präst har extraöppet under pandemin.

Vill du ha hjälp med viktiga ärenden, hör av dig till någon av församlingens diakoner så ska vi se hur vi bäst kan hjälpa dig.

Om OP-mässan för ungdomar och unga vuxna

OP-mässan firas torsdagar kl.18.00 – 21.00 i Olaus Petrikyrkan (OP)
Alla är välkomna, oavsett ålder eller kyrkvana – kom som du är!

Upplägget är på ett ungefär så här:

Klockan 18.00 firar vi en gudstjänst som är max 30 minuter. Många blivande konfirmander, ledare samt andra ungdomar och unga vuxna brukar vara med. TIPS: Detta är ett bra tillfälle för dig som ska konfirmeras att fylla på kyrkogångsboken.

Efter gudstjänsten går vi ner till vår lokal Olausrummet och har öppet fram till kl 21.00.

I Olausrummet finns det plats för dig att hänga och umgås. Det finns biljard, massa spel, sköna soffor och vi bjuder på fika. Har du tur kan vi plocka fram pingisborden eller kolla film!

OBS! Vi har stängt när det är skollov, röd dag samt klämdag.