Oscars församlingssal på Fredrikshovsgatan 8.

Lokaler och catering

Önskar ni hyra lokal och catering i samband med exempelvis dop eller begravning?

vaccinationsbevis vid hyra eller lån av våra kyrkor och lokaler

För er som hyr eller lånar kyrka eller annan lokal av oss gäller att ni själva måste se till att regeringens bestämmelser kring vaccinationsbevis och andra begränsningar upprätthålls.

Våra lokaler

Då lokalerna är integrerade i bostadshusen måste det vara tyst i lokalerna senast kl 21.30 och utrymt kl 22.00

Djurgårdskyrkans övervåning

• Rymmer upp till 35 personer, hyrs inte ut för tillfället
  • Lokalpris: 2 000 kr
  • Adress: Djurgårdsvägen 74

Oscars församlingssal

• Rymmer upp till 150 personer. Med nuvarande restriktioner gäller nedanstående:
  • Vid minnesstund efter begravning kan 50 sittande personer vara i församlingssalen. Minst en meter mellan varje bord.
  • För övriga privata sammankomster kan 20 sittande personer vara i församlingssalen. Minst en meter mellan varje bord.
  • Lokalpris: 1 500-3 000 kr beroende på antal deltagare.

Nya Biblioteket

• Rymmer upp till 15 pers, hyrs inte ut för tillfället
  • Lokalpris: 1 400 kr

Oscarsrummet

• Rymmer upp till 25 personer, hyrs inte ut för tillfället
  • Lokalpris: 1 400 kr

Olaus Petri församlingssal

• Rymmer upp till 65 personer. Med gällande restriktioner gäller nedanstående:
  • Lokalpris: 2 600 kr, lokalen bokas utan catering, vaktmästarkostnad tillkommer 350 kr/timme
  • Adress: Armfeltsgatan 2

Olaus Petri studierum

• Rymmer ca 10 personer, hyrs inte ut för tillfället
  • Lokalpris: 1 500 kr
  • Adress: Armfeltsgatan 2

lokalbokning

Oscars församlings bokning:
Telefon: 08-442 51 04 (telefontid: mån-fre kl 09:00-12:00)
Mejl: oscars.forsamling.bokning@svenskakyrkan.se

catering

Catering till lokaler på Fredrikshovsgatan 8 och Armfeltsgatan 2 i samband med dop, vigsel eller begravning bokas separat via CH's catering.
Tfn. 076 942 29 24, mail@chscatering.se

Catering i samband med dop, vigsel eller begravning i Djurgårdskyrkans övervåning bokas via Tonys catering, 073 318 26 33 eller tony.ulwahn@gmail.com

lokal med egen mat och dryck

Om ni själva önskar ordna med mat och dryck samt endast hyra lokal i samband med dop, vigsel eller begravning, kan ni hyra våra lokaler på Armfeltsgatan 2, se ovan. Kostnad för vaktmästare tillkommer. Kontakta Stefan Söderberg, 08-442 51 19