Foto: IKON

Konserter

Vi har ett brett utbud av konserter - från smalt till brett

UPPEHÅLL I VERKSAMHETEN

Vi har uppehåll i all vår publika verksamhet. Detta innebär att vi för tillfället inte firar gudstjänst, har konserter, öppen förskola, sångstunder m m. Uppehållet gäller tillsvidare och när verksamheten kommer igång igen presenteras information om det här på hemsidan.

Dop och vigslar får genomföras med max 8 personer exklusive personal. För begravningar i Oscarskyrkan och Gustaf Adolfskyrkan gäller max 20 personer exklusive medverkande. I Djurgårdskyrkan är taket för begravningar satt till max 12 personer exklusive medverkande.

Våra kyrkor har öppet som vanligt. Välkommen in för en stund av stillhet eller för att tända ett ljus. Vid entrén har vi korgar med ljus, reflexer, bibelord och dikter som vi gärna bjuder dem som besöker oss på. Vill du prata med någon finns präst eller diakon på plats i Oscarskyrkan vardagar 12:00-13:00 och helger 11:00-12:00. Du kan också kontakta präst eller diakon via mail eller telefon och jourhavande präst har extraöppet under pandemin.

Vill du ha hjälp med viktiga ärenden, hör av dig till någon av församlingens diakoner så ska vi se hur vi bäst kan hjälpa dig.

Året om kan Oscars församling erbjuda konserter av högsta kvalitet. Orgelkonserter, advents- lucia- och julkonserter, samt de stora klassiska körverken där församlingens egna körer medverkar, ofta tillsammans med välkända solister.