Foto: IKON

Konserter

Program för hösten 2020 är klart

OBS! UPPEHÅLL I VERKSAMHETEN

P g a regeringens skärpta restriktioner kring allmänna sammankomster och offentliga tillställningar gör vi nu uppehåll i all vår publika verksamhet. Detta innebär att vi för tillfället inte firar gudstjänst, har konserter, öppen förskola, sångstunder m m. Uppehållet gäller till den 22 december.

Dop, vigslar och begravningar får genomföras som planerat med max 50 deltagare (eller färre enligt överenskommelse beroende på kyrkans storlek) fram till den 23 november. Därefter gäller max 8 personer inklusive medverkande.

Våra kyrkor håller öppet som vanligt. Välkommen in för en stund av stillhet eller för att tända ett ljus. Vill du prata med någon är du varmt välkommen att kontakta någon av våra präster eller diakoner. Jourhavande präst har också extraöppet p g a pandemin.

konserter i höst

Läs program för höstens konserter i Oscarskyrkan HÄR

Förändringar i programmet kan uppstå. Här på hemsidan presenteras senaste nytt. Biljetter finns via tickster.

Året om kan Oscars församling erbjuda konserter av högsta kvalitet. Orgelkonserter, advents- lucia- och julkonserter, samt de stora klassiska körverken där församlingens egna körer medverkar, ofta tillsammans med välkända solister.