Konserter

Året om erbjuds konserter av högsta kvalitet.

konsertuppehåll

För tillfället har vi uppehåll i konsertverksamheten med anledning av Covid-19. Vissa av konserterna kommer i stället ges i höst (om möjligt), bl a har vårens stora familjekonsert 175 körbarn är fler än 6 jazzmusiker preliminärt flyttats till 27/9. Vi vill tipsa om dessa videolänkar för den som vill återuppleva konserterna Judassånger och De befriade skuggorna digitalt.

Året om kan Oscars församling erbjuda konserter av högsta kvalitet. Orgelkonserter, advents- lucia- och julkonserter, samt de stora klassiska körverken där församlingens egna körer medverkar, ofta tillsammans med välkända solister. På vissa stora konserter som allhelgona- advents- och luciakonserter, är det förköp via tickster.se. De flesta andra konserter är avgiftsfria.

konserter våren 2020