Foto: IKON

Konserter

Program för hösten 2020

UPPEHÅLL I VERKSAMHETEN

Vi har uppehåll i all vår publika verksamhet. Detta innebär att vi för tillfället inte firar gudstjänst, har konserter, öppen förskola, sångstunder m m. Uppehållet gäller åtminstone hela januari.

Dop och vigslar får genomföras med max 8 personer inklusive medverkande. För begravningar gäller max 20 personer exklusive medverkande.

Våra kyrkor har öppet som vanligt. Välkommen in för en stund av stillhet eller för att tända ett ljus. Vid entrén har vi korgar med ljus, reflexer, bibelord och dikter som vi gärna bjuder dem som besöker oss på. Vill du prata med någon finns präst eller diakon på plats i Oscarskyrkan vardagar 12:00-13:00 och helger 11:00-12:00. Du kan också kontakta präst eller diakon via mail eller telefon och jourhavande präst har extraöppet under pandemin.

Vill du ha hjälp med viktiga ärenden, hör av dig till någon av församlingens diakoner så ska vi se hur vi bäst kan hjälpa dig.

konserter i höst

Läs program för höstens konserter i Oscarskyrkan HÄR

Förändringar i programmet kan uppstå. Här på hemsidan presenteras senaste nytt. Biljetter finns via tickster.

Året om kan Oscars församling erbjuda konserter av högsta kvalitet. Orgelkonserter, advents- lucia- och julkonserter, samt de stora klassiska körverken där församlingens egna körer medverkar, ofta tillsammans med välkända solister.