För ungdomar i behov av extra stöd

Konfirmationen vänder sig till alla tonåringar. Här finns information till de i behov av extra stöd

Du är välkommen till våra grupper i de tre församlingarna på Östermalm – även om du är i behov av särskilt stöd!

För mer information om våra grupper och de lägergårdar vi åker till, kontakta Lena Nordlander, präst, lena.nordlander@svenskakyrkan.se eller ring 08-406 98 09.

Gålölägret

Gålölägret är ett läger för dig som är intresserad av människovärde och mänskliga rättigheter. Under tre veckor får du tillsammans med andra fundera över och prata om vad som är viktigt i livet.

Dagarna är fyllda av olika aktiviteter. Vi är mycket utomhus: badar, håller på med scouting och andra aktiviteter. Vi gör allting tillsammans. Alla aktiviteter utgår från att alla är viktiga och kan bidra. Det gör att alla lär känna varandra väldigt bra!

På Gålölägret möts ungdomar med och utan behov av särskilt stöd. Vi välkomnar dig som går i grundskola, resursskola, specialskola och särskola. De flesta som konfirmeras på Gålölägret är mellan 14 och 18 år. Våga utmana dig själv och få ett minne för livet!

• Läger 14 juni till 3 juli 2021 på Gålögården i Stockholms skärgård.
  • Konfirmation lördag 3 juli 2021.

Mer information på Högalids församlings hemsida

Frågor: Anders Marklund, Högalids församling. anders.marklund@svenskakyrkan.se eller ring 08-616 88 24.

Detta alternativ är kostnadsfritt.