Diakoni & stöd

Träffar, ekonomiskt stöd, besökstjänst m m

ändringar på diakonimottagningen

P g a regeringens skärpta restriktioner kring offentliga samlingar har Tisdagsfika, Öppet hus och Sopplunch uppehåll för tillfället. När verksamheten kommer igång igen presenteras information om det här.

Behöver du hjälp med något? Hör av dig till oss så ser vi om vi kan bistå på något sätt.

Diakoni är omsorg om människan. Vi vill mötas, dela, lyssna och vandra tillsammans. Församlingens diakonimottagning ligger på Armfeltsgatan 2. Här har vi öppet hus en dag i veckan, soppluncher och en friskisgrupp för personer med psykisk ohälsa. Här tar vi även emot besök för samtal. Diakoner deltar också i Hemkyrkans gudstjänster på församlingens äldreboenden och vi besöker gärna församlingsbor som vill ha sällskap i sitt hem. Vill du ha hembesök? Tveka inte att kontakta oss!

Våra diakoner
Stephan Gullberg (Ledig fredagar jämna veckor och måndagar ojämna veckor)
stephan.gullberg@svenskakyrkan.se

Åsa Wadholm