Bilden visar en griffeltavla med ett stort frågetecken på.

Väljarnas frågor och de förtroendevaldas svar inför kyrkovalet

Inför kyrkovalet i Örebro pastorat kan du och andra väljare ställa frågor till de sex nomineringsgrupperna via webben. Här kan du läsa alla frågor och svar som kommit in så här långt – och ställa din egen fråga.

Kyrkovalet den 19 september är ett viktigt val. Då avgörs vilka personer som ska få ditt förtroende att besluta om kyrkans framtid. Hur ska din kyrkoavgift användas? Vilka verksamheter ska prioriteras? Vilka ställningstaganden ska kyrkan göra och vad ska kyrkan satsa på? Här kan du läsa alla frågor och svar som kommit in så här långt.

Skicka in din fråga via webben

Har du en fråga som du vill ställa till en eller flera nomineringsgrupper? Skicka in den via vårt webbformulär, så svarar de förtroendevalda och vi publicerar svaret här på webben. Du kan självklart välja att vara anonym.