Bilden visar husvärden Nan Karlsson i tomteluva framför en brasa.
Foto: Ulla-Carin Ekblom

Fira julafton tillsammans med andra hos Svenska kyrkan

Ensam den här julen? Eller vill du helt enkelt fira jul i kyrkan tillsammans med andra? Varje julafton arrangerar Svenska kyrkan Örebro pastorat en gemensam julfest – och 2021 blir det i Almby församling.

Ingen, som inte själv så önskar, ska behöva fira jul ensam. Varje jul erbjuder Svenska kyrkan Örebro pastorat en julfest för de personer som, av olika skäl, vill fira julafton tillsammans med andra. Församlingarna turas om att ansvara för firandet och i år det Almby församling som håller i firandet.

Firandet startar kl. 14 på julafton och vi kan ta emot cirka 100 personer. Föranmälan krävs – vi öppnar anmälan den 29 november 2021.

Svenska kyrkans julfirande på julafton, 24 december

• Plats: Almby församlingshem, Almbyvägen 4
  • Tid: Vi startar kl. 14 och är klara cirka 16.30. Den som önskar har möjlighet att avsluta med julbön kl 17 i Almby kyrka.
  • Kostnad: Personer som är 18 år eller äldre betalar en summa i samband med anmälan (mer information om detta kommer). Barn och ungdomar deltar gratis.
  • Anmälningstiden pågår mellan 29 nocember och 17 december och det är Svenska kyrkans informationsservice som man hör av sig till – antingen genom ett personligt besök på Storgatan 27 eller genom att ringa 019-15 45 00. Antalet platser är begränsat. Om anmälningslistan blir full, kan man välja att sätta upp sig på en reservlista.

Läs mer om vad du som är medlem i Svenska kyrkan bidrar till i Örebro.

Almby församling

Adress:
Almbyvägen 4,

Telefon: Informationsservice: 019-15 45 00 (öppet mån–tors kl. 9–17, fre 9–16. Lunchstängt 12–13) .

E-post: almby.forsamling@svenskakyrkan.se

För direktkontakt med församlingsexpeditionen i Almby: Ring telefon 019-15 46 77

Kontaktlista med alla medarbetare i Almby församling

Till Almby församling på Facebook