Other languages with Google Translate

Fira julafton tillsammans med andra hos Svenska kyrkan

Ensam den här julen? Eller vill du helt enkelt fira jul i kyrkan tillsammans med andra? Varje julafton arrangerar Svenska kyrkan Örebro pastorat en gemensam julfest – och 2019 blir det i S:t Mikaels kyrka med start kl. 14. Välkommen in i värmen.

Ingen, som inte själv så önskar, ska behöva fira jul ensam. Varje jul erbjuder Svenska kyrkan Örebro pastorat en julfest för de personer som, av olika skäl, vill fira julafton tillsammans med andra. Församlingarna turas om att ansvara för firandet och i år det S:t Mikaels kyrka på Hjärstavägen 33 som håller i arrangemanget.

Hur går julfesten till?

Start klockan 14 med glögg, därefter blir det ett enklare julbord följt av pyssel och lekar för dem som gillar det eller har åldern inne. Vi tittar på Kalle Anka, tomten dyker upp och klockan 17 avslutar vi med julbön i kyrkan.

Anmälan

Anmälningstiden pågår mellan 2 och 11 december och det är Svenska kyrkans informationsservice som man hör av sig till – antingen genom ett personligt besök på Storgatan 27 eller genom att ringa 019-15 45 00. Att delta i julfirandet kostar 100 kronor per person för den som är 18 år eller äldre och den summan betalas vid anmälan. Barn och ungdomar deltar gratis. Begränsat antal platser.

Läs mer om vad du som är medlem i Svenska kyrkan bidrar till i Örebro.

Mikaels församling

Adress:
S:t Mikaels kyrka
Hjärstavägen 33
mikaels.forsamling@svenskakyrkan.se

Kontaktlista med alla medarbetare i Mikaels församling

Till Mikaels församling på Facebook

För bokningar och frågor ring:
(Informationsservice, öppet mån-tor 9-17, fre 9-16)
Telefon: 019-15 45 00

För kontakt med Mikaels församlingsexpedition ring:
Ulrika Sövig, 019-15 47 47