S:t Nicolai kyrka

S:t Nicolai kyrka ligger vid Stora torget i Nyköping, nära Culturum, länsstyrelsen och Stadshuset.

Vill du kontakta någon av oss som arbetar i S:t Nicolai kyrka eller församlingshem?

Här hittar du våra  kontaktuppgifter: https://www.svenskakyrkan.se/nykoping/kontakta-oss

Det går också bra att höra av dig till kyrkans kaplan eller församlingens expedition.

Gunnar Göranzon

Vikarierande präst, Kaplan Franciscuskapellet, Kaplan S:t Nicolai kyrka

Kontakta församlingsexpeditionen

E-post: nykoping.pastorsexp@svenskakyrkan.se
Besöksadress: Kyrkans hus, Västra Storgatan 33, Nyköping
Expeditionens öppettider: Måndag, tisdag, torsdag och fredag klockan 10-12, 13-15, onsdag klockan 13-15.

Det händer i S:t Nicolai kyrka

HÄR ÄR NÅGRA EXEMPEL:
Gudstjänster och mässor
Barn- och vuxenkörer
Konserter
Lunchmusik
Nattkyrka: För och av Nyköpings unga - en gång per termin.

För aktuell information: Titta i webbkalendern, appen Kyrkguiden eller foldern Uttryck. Mer information finns här.

Klockspelet i S:t Nicolai kyrka

Över Stora torget i Nyköping ljuder varje dag klockan 9, 12, 15 och 18 psalmer från kyrkans klockspel.

Klockan 09 Sv ps 175 Den signade dag som vi nu här ser
Klockan 12 Sv ps 57 Sin enda grund har kyrkan i Kristus, frälsaren