Foto: Janne Höglund

S:t Nicolai kyrka

S:t Nicolai kyrka ligger vid Stora torget i Nyköping, nära Culturum, länsstyrelsen och Stadshuset.

titta in i kyrkan online

Nu kan du titta in i S:t Nicolai kyrka utan att vara på plats.

Förflytta dig antingen genom att klicka på pilarna i bilden här nedanför eller genom att hålla nere musknappen på en plats i bilden och dra åt det håll du vill se.

Webbläsarna Google Chrome och Microsoft Edge har de stöd som krävs för att visa 360°.

Vill du kontakta någon av oss som arbetar i S:t Nicolai kyrka eller församlingshem?

Här hittar du våra  kontaktuppgifter: https://www.svenskakyrkan.se/nykoping/kontakta-oss

Det går också bra att höra av dig till kyrkans kaplan eller församlingens expedition.

Kontakta församlingsexpeditionen

E-post: nykoping.pastorsexp@svenskakyrkan.se

Klockspelet i S:t Nicolai kyrka

Över Stora torget i Nyköping ljuder varje dag klockan 9, 12, 15 och 18 psalmer från kyrkans klockspel.

Klockan 09 Psalm 181 Nu är det morgon

Klockan 12 Psalm 200 I denna ljuva sommartid