Kollo

Kollo är sommarläger för dig som ska börja åk 7

Kollo genomförs måndag till torsdag, sista veckan på sommarlovet. Buss går från Nybro till Allégården, Kastlösa Öland, där vi huserar under kollo-dagarna.

Under kollodagarna får du prova på en massa roliga saker: pyssla, bada, leka, stilla stunder i kapellet och vi har tårtkalas varje dag. En kväll är det disco. Vi bor i rum med våningssängar, 2-4 personer i varje rum och äter lunch om middag i restaurangen. Övriga mål ordnar vi med själva.

Följ med på ett äventyr där du träffar nya kompisar inför skolstarten! Du behöver inte ha varit med i kyrkans verksamhet innan för att kunna åka på kollo! Och du - ta gärna med en kompis i samma ålder!

Kollo och bussresan är gratis.

Kontakt: Liz Hasselqvist
e-post: liz.hasselqvist@svenskakyrkan.se

Anmälan

Här anmäler du ditt barn till Sommarkollo 2022. 15-18 augusti på Kastlösa, Öland Alla fält märkta med * är obligatoriska att fylla i.

Genom att anmäla ert barn till Kollo i Nybro pastorat godkänner ni att vi använder uppgifterna i vårt register enligt GDPR (General Data Protection Regulation) samt delar uppgifterna med Sensus studieförbund för att få verksamhetsstöd. Om barnet slutar i vår verksamhet raderas personuppgifterna permanent. Läs mer om GDPR på www.svenskakyrkan.se/nybro samt om GDPR i Sensus: https://senus.se/om-sensus/viskyddar-dina-personuppgifter/dataskydd-i-svenskakyrkan/