Foto: Malin Wrigstad /IKON

Ungdomsgruppen STABIL

Välkommen till vår härliga ungdomsgrupp!

Längtar du efter att bli del av en fin gemenskap? Vill du hitta ett ställe där du kan koppla av och vara dig själv? Kanske har du konfirmerats och vill fortsätta på något sätt? Då kan ungdomsgruppen STABIL i Nosaby församling vara något för dig!

Vi är ett glatt gäng som träffas en vardag i månaden. Varje gång har vi ett program, t. ex bakning, bowling, pyssel, bio eller något annat roligt. Vi kan också få besök av en gäst eller göra en djupdykning i ett intressant ämne. Vi pratar om livet och tron och vi avslutar våra träffar med en stämningsfull andakt. Det finns stort utrymme för deltagarna att vara med och forma verksamheten.

För vem är ungdomsgruppen?
För alla mellan 15 år och uppåt.

När?
Vårterminen 2022 startar i januari och vi träffas en vardag i månaden kl 18.30-20.30. Datum för våra träffar skickas hem till alla som anmäler sig till ungdomsgruppen. För mer info - kontakta Natalia!

Var?
Vi träffas i Nosaby kyrka.

Kostnad?
Ingen!

Låt ungdomsgruppsträffarna bli en höjdpunkt varje månad! Kom och var med!

Hör av dig till mig om du har frågor!
Natalia