Svenska kyrkan i Norrköping Besöksadress: Nya Rådstugugatan 7, 60242 NORRKÖPING Postadress: BOX 263, 60104 NORRKÖPING Telefon: +46(11)241000 E-post till Svenska kyrkan i Norrköping

Hedvigs prästgård

Längtar du efter stillhet, inspiration och kraft i vardagen? Hedvigs prästgård är en plats där du kan hitta nycklar till andrum i din vardag.

Hedvigs prästgård samlar och fokuserar på andlig fördjupning som sker, dels på prästgården och dels på olika håll i staden, utöver det regelbundna gudstjänstliv som Svenska kyrkan erbjuder.

Vi arbetar bland annat med kristen djupmeditation, endagsretreater och pilgrimsvandringar. I höst välkomnar vi också till vår nya serie Torsdagskväll i Hedvigs prästgård.

Här hittar du Hedvigs prästgårds program.

Anställda och ideella i Hedvigs prästgård driver facebookgruppen Tro och andlighet i Norrköping.