Foto: Peter Engstrand/Grafikstudion

Musik i sommarkväll

Norrala kyrka kl 18.00

Musik i sommarkväll

Emil Ernebro spelar gitarr tillsammans med munspelsviruosen Filip Jers. En konsert med spontanitet och glädje tecken utlovas
30:e juni Obs! torsdag kl 18.00

Tre munspel framför två gitarrer.

Chaconne

Leif Åke Wiklund spelar klassisk gitarrmusik av J. S. Bach och Fransisco Tarrega
13:e juli

Musik för själen

Soulshine med Pernilla Vänngård, Lasse Vänngård och Kjell Danielsson bjuder på musik som får oss att må bra.
27:e juli

Nya perspektiv

Jennifer Larsson sjunger och Ewa Monikander spelar klockor. En konsert som sträcker sig från Figaros bröllop till Mello.
10:e augusti

Toner strömmar ur fyra öppna munnar.

Allsång i atriet

Kom och sjung med! Det blir allsång tillsammans med Ewa Monikander. Varje gång kommer också några solister och sjunger för oss. Först ut är Jennie Eriksson från Bollnäs, och Jänterna, under ledning av Marie-Louise Tynong. Atriet i Trönö kyrka torsdagar 14.00 fr o m 14/7. Välkommen!

Vi samarbetar med Sensus!