Barnloppis

Lördag 14 september kl. 11-14 är det Barnloppis i Svenska Margaretakyrkan.

Detta är chansen för dig att värna om miljön, plånboken och samtidigt skänka pengar till ett välgörande ändamål.

Här hittar du allt från böcker, leksaker till kläder och sportartiklar till ett bra pris. Du har även möjlighet att köpa en god fika och avnjuta den i kyrkan medans ditt barn leker i koret, tända ett ljus för någon du saknar eller bara sätta dig ner och njuta.

Varmt välkommen.

Om du har lust att hjälpa till under loppisen eller har frågor kan du kontakta Karolina. Att ställa i ordning lokalen, tillaga lunchen och koka kaffe är till exempel några saker som du skulle kunna hjälpa till med.

Tyvärr är det fullbokat för de som vill vara med och sälja under denna dag.