Other languages with Google Translate

Nacka församling Besöksadress: G:a Värmdövägen 14 b, 13137 Nacka Postadress: Box 31, 13106 Nacka Telefon:+46(8)54606100 E-post till Nacka församling

Tolkien och kristendomen

Det tjugoförsta avsnittet av Tolkienpodden handlar om Tolkien och kristendomen och är ett panelsamtal inspelat live i Nacka kyrka 25 november 2018.

Vi i panelen diskuterar hur Tolkiens kristna, och mer specifikt katolska, tro i stort och smått avspeglar sig i hans skrivande. Panelsamtalet avslutas med ett antal frågor och repliker från livepubliken.

Medverkar gör som vanligt Tolkienpoddens ständiga trio Adam Westlund, Elisabet Bergander och Daniel Möller (även musik och klippning), men den här gången gästas vi av prästen Peter Fransson samt kyrkomusikern Gunilla Werner.

Lyssnar gör du här.