Infoträff: Barn i sorg

Informationsträff inför sorgegrupp för barn. 7 december kl 18.30 i Forumkyrkan.

Att förlora en förälder eller någon annan närstående genom dödsfall kan vara svårt oavsett ålder. Därför erbjuder svenska kyrkan i Nacka och Värmdö en mötesplats där vi kan dela tankar och känslor. Både skratt och tårar får plats här! Du behöver inte bo i Nacka eller Värmdö för att få vara med, alla är välkomna.

Vi vill erbjuda en plats för att du ska

• få träffa andra med liknande erfarenhet
• få fundera och prata om det som har hänt
• upptäcka hur livet kan gå vidare trots allt

Den 7 december kl. 18.30 i Forumkyrkan, Serenadvägen 25, Nacka har vi en informationsträff. Dit är både barn och vuxna välkomna.

Gruppen träffas några gånger under vårterminen och den 19-20 februari sker ett läger i närområdet för familjen.

Vi som leder sorgegruppen har utbildning och erfarenhet av mötet med både barn och vuxna i sorg. Verksamheten kommer anpassas till deltagarnas ålder och behov. Det finns också möjlighet att ha flera grupper. Varje människa är unik och vi vet hur viktigt det är att därför möta var och en utifrån de förutsättningar som finns.

Gruppen och lägret är kostnadsfritt.

Har du frågor eller vill prata med någon av oss? Kontakta:

Anna Hirsch, 08-546 061 46, anna.hirsch@svenskakyrkan.se

Tommie Johansson, 0702-508 933, tommie.johansson@svenskakyrkan.se

Sophie Sköldeberg, 08-747 66 12, sophie.skoldeberg@svenskakyrkan.se

Vill du göra en intresseanmälan till gruppen redan nu?

Kontakta Tommie Johansson, tel. 0702508933, tommie.johansson@svenskakyrkan.se