Nacka församling söker förvaltningsassistent till kyrkogårdsförvaltningen

Kyrkogårdsförvaltningen på Nacka församling är en vacker arbetsplats med varma medarbetare. Vi söker nu en serviceinriktad och empatisk administratör med hjärtat på rätt ställe.

Vi är en dynamisk kyrkogårdsförvaltning som arbetar med hållbar utveckling. Vår verksamhet innefattar bl.a. uppgifter som gravadministration, vård och förvaltning av anläggningar, service och tjänster till allmänheten. Vi förvaltar tre kyrkogårdar med ca 5 500 gravar varav ungefär hälften har gravskötselavtal. I personalen är vi 12 fast anställda, varav 3 på administrativa avdelningen, 10 säsongsarbetare och ett antal feriearbetare.

Vi sitter i ljusa och rymliga lokaler i Finntorp i Nacka, nio minuter med buss från Slussen. Med den vackra kyrkogården utanför fönstret är det en inspirerande arbetsplats.

Arbetsuppgifter

Som vår förvaltningsassistent är du vår medarbetare på kyrkogårdsförvaltningens kundtjänst. Du ska kunna svara för allmän information i frågor gällande gravplatser, gravskötsel, gravrätt och ge råd till allmänheten. Många av kundsamtalen kräver att du är en empatisk och tålmodig person som tycker om att lyssna på andra och ge bra service. Du ska registrera och utfärda handlingar om gravskötselavtal, gravrättsupplåtelser, gravsättningar samt förlängning eller återlämnande av gravrätter. Dessa uppgifter kräver stor noggrannhet och lyhördhet.

Personliga egenskaper

Vi önskar att du är en god administratör som trivs med att ta ansvar och har ett strukturerat och självständigt arbetssätt. Som person har du lätt för att skapa förtroende hos både kunder och medarbetare och kan hålla en hög servicegrad även vid stressade tillfällen. Du motiveras av att leverera hög kvalitet och vill utveckla dina kunskaper inom yrkesområdet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Hos oss väntar en spännande tillvaro i trevlig miljö med en ödmjuk verksamhet. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Kvalifikationer

Bred och flerårig erfarenhet av kundtjänst och administration.
God datavana och behärska svenska språket i tal och skrift.
Meriterande: 
Erfarenhet av arbete på kyrkogårdsförvaltning 
Kunskap om Agrandos administrativa datasystem
Kunskap om registrering i ekonomisystem.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. 
Skicka din ansökan med CV och personligt brev till nacka.forsamling@svenskakyrkan.se senast 2018-09-30

Frågor besvaras av kyrkogårdschef Sabine Bouleau, 08-546 06 166