Guds Hus råd & stödcenter

Guds Hus råd & stödcenter är ett samarbete mellan Nacka församling, Stockholms katolska stift och Muslimernas förening i Nacka. Vår personal har religiös, språklig och mångkulturell kompetens och ger samtalsstöd och vägledning. All verksamhet är kostnadsfri. Vi tar gärna emot gåvor till vår verksamhet.

Samtal

Vardagar efter tidsbokning
Pia-Sophia Passmark, präst 08-546 06 134, 072-526 22 52

Kreativ verkstad

En skapande verksamhet där man kan pyssla.
Info och anmälan: Tina Sundström

BILDTERAPI MED EBBA

En kurs för både män och kvinnor. Vi skapar tillsammans med Ebba som leder oss i den kreativa processen. Vi fikar tillsammans. OBS Anmälan krävs!
För mer info och anmälan: Magnus Helmner

Svenskundervisning

Undervisning i svenska med Tina Sundström och Joao Alho. Vi kommer att göra ett litet test för att se var deltagarna befinner sig språkmässigt.
För mer info: Tina Sundström

ÖPPEN DÖRR
Promenad en halvtimme, servering med fika samt Öppen kyrka. Vi kommer också ha skapande verksamhet med Susanna Walther.
Ledare och anmälan: Magnus Helmner

ÖPPEN SPIS
Vi spisar musik, mat och andlighet.
Ledare och anmälan: Magnus Helmner