Kyrkovalshearing med Johanna Lundin

Den 5 september kl 16.00 håller vi en livesänd hearing i Nacka kyrka. Där får alla nomineringsgrupper presentera sig och berätta om sina program. Du har möjlighet att ställa frågor, både på plats och på nätet. Den kommer också gå att se i efterhand.

Den 5 september kl 16.00 håller vi en livesänd hearing i Nacka kyrka. Där får alla nomineringsgrupper presentera sig och berätta om sina program. Du har
möjlighet att ställa frågor, både på plats och på nätet. Den kommer också gå att se i efterhand.

Det finns 64 platser för publik i Nacka kyrka. Det är först till kvarn, så kom i tid om du vill ha en plats. Du kan också se hearingen live på vår Facebook-sida!  Den kommer dyka upp högst upp i flödet några minuter innan sändning 16.00. 

oM HEARINGEN  

Denna hearing är ett hybridevent vilket innebär att vi kommer ha deltagare både på plats i kyrkan och via Facebook. Vi tänker på att hjälpas åt för att hålla god ton i samtliga kanaler och uttrycker oss inte nedlåtande eller förolämpande mot varandra. Istället visar vi med våra ordval att vi står för öppenhet, respekt och det goda samtalet. Detta gäller både i kommentarsfälten och på plats i kyrkan.  

Slutligen, låt oss få en fin stund tillsammans i kyrkan där vi kan synliggöra olika åsikter och rörelser för att forma framtidens kyrka! 

Vill du komma förberedd? Läs på om våra nomineringsgrupper och förbered frågor reda nu! 

Johanna Lundin, VD och grundare på Equalate, flerfaldigt prisbelönt jämställdhetsexpert med över tio års erfarenhet av att stötta privat och offentlig sektor i jämställdhets- och likabehandlingsuppdrag, modererar. Du kan läsa mer om Johanna på Equalates hemsida