Other languages with Google Translate

Nacka församling Besöksadress: G:a Värmdövägen 14 b, 13137 Nacka Postadress: Box 31, 13106 Nacka Telefon:+46(8)54606100 E-post till Nacka församling

Fisksätra Community Singers söker nya sångare!

Är du en av dem?

Vi är ett positivt blandat sångsällskap i Nacka församling som gör konserter och musikgudstjänster i olika konstellationer. Vi sjunger ibland som stor kör, ibland i mindre vokalgrupp och ibland solistiskt. Åldern i sångsällskapet varierar från 18 och uppåt.

I höst sjunger vi allt från popigt, afrikanskt till folkmusik, latinamerikanskt och traditionell kyrkomusik. Vi kommer samarbeta med skickliga musiker och sång- kör- och danspedagoger.

Vi repeterar torsdagar kl 18.30 i Fisksätra kyrka.

Målsättningen är att i största möjliga mån variera och utforma repertoar så att varje medlem kan känna att den får utvecklas och utmanas efter sina förutsättningar.
Just nu söker vi i första hand höga sopraner och sångvana basar, men även andra är välkomna att höra av sig.

Du måste inte kunna läsa noter men vi försöker få till ett enskilt möte med varje sångare.

Varmt välkommen att höra av dig så kan vi träffas i augusti!
John Pååg, kyrkomusiker i Nacka 070-361 16 04 john.paag@svenskakyrkan.se
Mikael Zifa Eriksson, sångare dans och körcoach. zifa_music@hotmail.com