Other languages with Google Translate

Kyrkogårdsförvaltningen

Vi sköter om Nackas kyrkogårdar. Kyrkogårdsförvaltningen ansvarar för Nacka församlings begravningsverksamhet och begravningsplatser vid Storkällans begravningsplats i Älta, Nacka norra kyrkogård vid Nacka kyrka och Södra kyrkogården, vår äldsta kyrkogård vid Dammtorpssjön. Kyrkogårdsförvaltningen ansvarar även för krematoriet och kapellet vid Storkällans begravningsplats.

Kyrkogårdarna är vilorum för våra kära, men även vackra platser för stillhet och eftertanke. För att hålla dem i ett fint och värdigt skick sköter Kyrkogårdsförvaltningen om de gemensamma ytorna och du som är gravrättsinnehavare ansvarar för att vårda din grav. Om du vill hjälper vi dig att ta hand om gravskötseln.

Kontakta Nacka kyrkogårdsförvaltning

Telefontid och besök vardagar kl 9-12.
Telefon: 08-546 06 100, knappval 2
E-post: nackakyrkogard@svenskakyrkan.se

För bokning av begravning och gravsättning, ring 08-546 06 100, knappval 1. Öppet vardagar under kontorstid.

Besöksadress: Gamla Värmdövägen 14 a
, 131 37 Nacka