Nacka församling Besöksadress: G:a Värmdövägen 14 b, 13137 Nacka Postadress: Box 31, 13106 Nacka Telefon: +46(8)54606100 E-post till Nacka församling Webbplats

Kyrkogårdsförvaltningen

Vi sköter om Nackas kyrkogårdar. Kyrkogårdsförvaltningen ansvarar för Nacka församlings begravningsverksamhet och begravningsplatser vid Storkällans begravningsplats i Älta, Nacka norra kyrkogård vid Nacka kyrka och Södra kyrkogården, vår äldsta kyrkogård vid Dammtorpssjön. Kyrkogårdsförvaltningen ansvarar även för krematoriet och kapellet vid Storkällans begravningsplats.

Kyrkogårdarna är vilorum för våra kära, men även vackra platser för stillhet och eftertanke. För att hålla dem i ett fint och värdigt skick sköter Kyrkogårdsförvaltningen om de gemensamma ytorna och du som är gravrättsinnehavare ansvarar för att vårda din grav. Om du vill hjälper vi dig att ta hand om gravskötseln.

Kontakta Nacka kyrkogårdsförvaltning

Telefontid vardagar kl 9-12, 13-16 (fredagar öppet 9-12)

För bokning av begravning och gravsättning, ring 08-546 06 100.
E-post: nackakyrkogard@svenskakyrkan.se

Besöksadress: Gamla Värmdövägen 14 a