Other languages with Google Translate

Use Google to automatically translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Prata med oss

Kontakt

Svenska kyrkan i Mora Besöksadress: Dalagatan 13, 79232 Mora Postadress: Box 173, 79223 MORA Telefon:+46(250)552900 E-post till Svenska kyrkan i Mora

Jourhavande präst

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Prislista gravskötsel

Vi kan erbjuda Er 2 st nivåer av gravskötsel; (Priserna avser år 2016)   

Gräsklippning   215:-/år
(gräsklippning och puts runt rabatt och gravanordning av de gräsytor som inte klipps i samband med klippning av de allmänna ytorna)  

Skötsel med plantering av växter    765:-/år
(klippning av gräsyta, vårstädning, borttag av vissnade blommor m.m., skötsel av gravrabatt och riktning av gravvård. Plantering av växter i planteringslåda, ni väljer grupp)    

Det vanligaste alternativet är;   1 årigt avtal, avtalet gäller för ett år i med automatisk förlängning med ett år i taget under gravrättstiden, eller till dess avtalet sägs upp. Fakturan skickas ut i mars/april varje år.   

Avräkningsavtal, en valfri summa pengar betalas in och Kyrkogårdsförvaltningen garanterar skötsel ett visst antal år / avtalstid / under förutsättning att det finns pågående gravrätt. Finns det pengar kvar när avtalstiden är slut så sköts graven så länge pengarna räcker.  

OBS! Beställning av gravskötsel / ev. uppsägning av avtalet bör ske före årsskiftet.      

Välkommen att ringa Kyrkogårdsförvaltningen för beställning och information tel. 0250-552950  Vår besöksadress är Älvgatan 2 (vid S:t Mikaels kapell)