Konfirmation i Oxie kyrka 2022-2023

Konfirmationen är ett erbjudande till dig som är nyfiken på livet och vill veta mer om kristen tro och vad den kan betyda. Varför händer onda saker i världen? Vad ska jag bli i framtiden? Vad är kärlek? Vi pratar om livets frågor och upplever saker tillsammans. Allt från läger och äventyr till andakter med stillhet och ro.

Torsdagsgrupp

Träffar varje vecka då vi letar svar tillsammans genom musik, drama, samtal, lekar och mycket mer.

Dag och tid

Uppstart för konfirmand och anhörig 8 september kl. 17.30 i Oxie församlingsgård. Träffar torsdagar kl. 16.30–18.30.

Läger

Två helgläger, hösten 2022 och våren 2023.

Oxie kyrka 13 maj 2023.

Sommarkonfa

Uppstart för konfirmand och anhörig

8 september kl. 18.15 i Oxie församlingsgård. Träffar 18 juni–8 juli 2023, dagtid.

En veckas läger under sommaren.

Oxie kyrka  8 juli 2023.

Anmäl dig till konfirmation 2022-2023!

Konfa för särskoleelever 2022-2023

Går du i grundsärskolan och vill konfirmera dig? Vi välkomnar konfirmander från hela Malmö. Du ska vara född senast 2008.

Anmäl dig till konfirmation 2022/2023

Tänk dig att få fundera över livet och Gud tillsammans med andra. Att vara konfirmand i Svenska kyrkan är en sådan möjlighet. Du får spännande upplevelser och nya perspektiv på livet. Här finns utrymme för dig och dina tankar. Här hittar du alla konfirmandgrupper i Malmö. Valet är ditt och helt fritt. Välj den grupp som passar dig.

Några konfirmander i vita kåpor jämför sina gympaskor.

Vanliga frågor om konfirmation

Här hittar du svar på några vanliga frågor om konfirmation.

En vuxen och ett barn står vid strandkanten och tittar ut över vattnet.

Kristen tro

Vill du veta mer om kristen tro? Här kan du läsa om vad Svenska kyrkan står för. Du kan också få näring till dina egna tankar om kristen tro.

Konfirmeras efter åttan eller som vuxen

Blev du inte konfirmerad som tonåring? I din församling erbjuds alltid en möjlighet att konfirmeras som vuxen.