Foto: Alex Giacomini /Ikon

Konfirmation i Kirsebergskyrkan 2022-2023

Genom en rad olika resor och äventyr via såväl brädspel, lekar, olika fysiska platser, läger och inre rum, utforskar vi tillsammans stora och små tankar, frågor och känslor.

Torsdagsgrupp

När Gud säger att vi ska ta hand om jorden och varandra – hur kan vi göra det och varför ska vi göra det? Och vem är Gud? Jesus? Vad innebär det att vara troende idag? Vad är medmänsklighet? Vilka rättigheter har jag i livet? Kan jag göra skillnad för någon annan, för jorden? Kan man förlåta allt? Vad är kärlek? Välkommen precis så fantastisk som du är.

Infomöte för konfirmand och anhörig

1 september kl. 18, Kirsebergskyrkan.

Dag och tid

Varannan torsdag, ojämna veckor, kl. 16.30–18.30.

Uppstart

15 september 2022.

Läger

21–23 oktober 2022, 24–26 mars 2023.

28 maj 2023 i Kirsebergs-kyrkan kl. 11.

Anmäl dig till konfirmation 2022-2023!

Anmäl dig till konfirmation 2022/2023

Tänk dig att få fundera över livet och Gud tillsammans med andra. Att vara konfirmand i Svenska kyrkan är en sådan möjlighet. Du får spännande upplevelser och nya perspektiv på livet. Här finns utrymme för dig och dina tankar. Här hittar du alla konfirmandgrupper i Malmö. Valet är ditt och helt fritt. Välj den grupp som passar dig.

Några konfirmander i vita kåpor jämför sina gympaskor.

Vanliga frågor om konfirmation

Här hittar du svar på några vanliga frågor om konfirmation.

En vuxen och ett barn står vid strandkanten och tittar ut över vattnet.

Kristen tro

Vill du veta mer om kristen tro? Här kan du läsa om vad Svenska kyrkan står för. Du kan också få näring till dina egna tankar om kristen tro.

Konfirmeras efter åttan eller som vuxen

Blev du inte konfirmerad som tonåring? I din församling erbjuds alltid en möjlighet att konfirmeras som vuxen.