Länsmansgårdens kyrka

Länsmansgårdens kyrka är en öppen och trygg plats som bjuder in till fördjupade möten med dig själv, med andra, och med Gud.

Vill du vara med och bidra till en trygg stadsdel? Välkommen att engagera dig ideellt i kyrkan! Ta en titt på våra verksamheter. Integration och möten över gränserna är viktiga ledord för oss i kyrkan. Hit är du välkommen oavsett kön, sexuell läggning, bakgrund eller åsikt.

Kyrkan och torget är en plats där många passerar. Passa på att titta in i kyrkan någon dag! Här arbetar diakon, präst och musiker. Dessutom finns många frivilliga som gör ett fantastiskt arbete. Kanske vill du bli en av dem? Eller så kan du komma och bara vara med.

Louise Sjölund, distriktschef i Länsmansgården

Besöksadress Länsmansgårdens kyrka

Länsmansgårdens kyrka
Klimatgatan 1, 418 40 Göteborg
Hållplats: Temperaturgatan

Tillgänglighet

Se information om tillgänglighet för personer med funktionsvariationer i Länsmansgårdens kyrka i Tillgänglighetsdatabasen (länk).

Lundby församling är miljödiplomerad av Svensk Miljöbas genom Göteborgs Stad. Det är vi stolta över! Läs mer om församlingens miljöarbete.