Svenska kyrkan i Lund Besöksadress: Kiliansgatan 7, 22350 LUND Postadress: Box 1096, 22104 LUND Telefon:+46(46)718700 E-post till Svenska kyrkan i Lund

Ugglan Second Hand

Vår egen butik med kläder till stor och liten, porslin och husgeråd. Musik och böcker, leksaker, pussel och spel. Välkommen in! Ugglan Second hand på Norra Fäladen är en del av det diakonala arbetet i Lund, butikens intäkter går till detta arbete. Här kan du läsa mer om Ugglan Second Hand.

Ugglan second hand ligger på Fäladstorget 10, mitt emot Ica.

Måndagar - fredagar kl 10-18
Sista lördagen i månaden kl 10-14

Vi tar kontanter, swish och betalkort.

Mottagning av gåvor
Har du kläder, husgeråd eller annat som kan säljas, som du ge? Det kan lämnas in i butiken under öppettiderna eller lämnas in på Diakonicentralen på Råbygatan 18 i centrala Lund. Deras öppettider är måndagar - torsdagar kl 9-14 och fredagar kl 9-13.