En grupp ungdomar håller om varandra i en ring.
Foto: Nadine Minner /Ikon

TUGG - Torns Ungdomars Goa Grupp

Sitter du hemma och undrar vad du ska göra? Har du och dina polare svårt att hitta någonstans att vara? Har du tröttnat på att bara vara med folk online? Eller vill du helt enkelt få fler vänner? Kom och häng med oss istället! För dig 14-19 år, varannan torsdagskväll i församlingsgården.

För dig som är 14–19 år, kom som du är och de gånger du kan och vill. 
Varannan torsdag ojämna veckor kl 18.30-21 i Torns församlingsgård i Stångby, kan du räkna med god gemenskap, samtal, fika, popcorn, film, tv-spel, en andakt och häng i världsklass. 

Sitter du hemma och undrar vad du ska göra? Har du och dina polare svårt att hitta någonstans att vara? 

Har du tröttnat på att bara vara med folk online? Eller vill du helt enkelt få fler vänner? Kom och häng med oss istället! 

Måste man vara jättekristen för att vara med TUGG? Absolut inte! Vi tror starkt på, ”Belonging without believing”. Till oss är du välkommen oavsett etnicitet, religion, sexuell läggning eller dålig dagsform. Här får du vara den du är. Vi är en kyrka och vi tror att det finns en Gud som älskar dig precis som du är. 
Här kommer du att möta människor och ett sammanhang där Gud och tro är naturligt. Du behöver inte dela vår tro men du måste respektera den. 

NÄR Torsdagar 18.30–21, det är drop-in så du kan komma när du vill. Första tillfället är tor 19 januari 2023.

VAR Torns församlingsgård i Stångby