Norra Nöbbelövs församling Besöksadress: Nöbbelövsgården, Nöbbelövs bygata 3, 22653 LUND Postadress: Box 1096, 22104 LUND Telefon:+46(46)718700 E-post till Norra Nöbbelövs församling

Hyra lokaler

Vi hyr ut våra lokaler i Nöbbelövsgården främst i anslutning till kyrkliga handlingar som dop, vigsel eller begravning.

I Nöbbelövsgården finns en stor och en liten sal, samt kök. Mellan stora och lilla salen finns dubbeldörrar som kan öppnas för att skapa en känsla av ett större, enhetligt rum.

Stora salen är 65 kvadratmeter och rymmer ungefär 60 personer.
Pris: 660kr

Lilla salen är 37 kvadratmeter och rymmer ungefär 20 personer.
Pris: 410kr

Köket har värmeskåp, spis med varmluftsugn, mikrovågsugn, kylskåp och porslin bland annat. Köket är inte anpassat för matlagning till större sällskap.
Pris: 380kr

Nöbbelövsgården hyrs främst ut till dig som haft dop, vigsel eller begravning i Norra Nöbbelövs kyrka. Vid dopkalas är det avgiftsfritt mot att ni städar efter er. Vid minnesstund ser vi gärna att ni anlitar en cateringfirma, men själva hyran är avgiftsfri.

Alkoholservering och rökning är inte tillåtet på Nöbbelövsgården.

Nöbbelövsgården bokas på församlingsexpeditionen.
lund.nobbelov.forsamling@svenskakyrkan.se