Mycket utomhus

Små grodorna, sommarcafé och Bosebo kyrka.

Under sommaren flyttar Svenska kyrkan i Lund och resten av Sverige utomhus. I Stångby kan du grilla korv och lyssna på musik från Zimbabwe. Kom och klä midsommarstången med oss! Gör en utflykt till vår enda medeltida kyrka, frossa i våfflor, följ med in på en familjedag i Domkyrkan. Fira gudstjänst både i Bosebo kyrka på Kulturen och på kyrkogården i Vallkärra. Ät en lunch en onsdag på Petersgården. Svalka dig i någon av våra 15 kyrkor. Vi ses!

församlingarnas hemsidor kan du läsa mer om vad de erbjuder.

Friluftsgudstjänster

Under sommarmånaderna firar vi en del gudstjänster utomhus på vackra platser i närområdet.

Friluftsgudstjänster

Några söndagar i augusti firar vi gudstjänster på vackra platser utomhus i Torns församling.

Sommarcafé 2021

På onsdagar i juni och juli mellan kl 14-16 är det café med program utomhus vid Torngården i Stångby. Se hela programmet här!

Sommarcafé 2021

För 21:a året öppnar vi upp Sommarcaféet under de stora blodbokarna i trädgården vid Nöbbelövsgården. Musik, underhållning och god fika. Läs sommarens program här!

Pilgrimsvandra

Följ med på pilgrimsvandring i närområdet - i det vackra landskapet i Torns församling. Vår präst Ellen Jakobsson leder vandringarna.