Ungdomar som sjunger
Foto: Johannes Frandsen/IKON

Ungdomskör

Att sjunga tillsammans ger ofta mycket. Ungdomar kan sjunga i såväl vuxenkörer som körer med bara ungdomar. Se vad som för tillfället finns inom församlingen.

Luleå domkyrka

Starlight (13-19 år). Kören övar tisdagkvällar kl. 18.30-19.30 på Nygatan 10. Körledare: Thea Svensson, som studerar klassisk sång på Framnäs folkhögskola. Info och anmälan: 0920-26 48 60 eller lulea.domkyrkoforsamling@svenskakyrkan.se.

Ungdom som spelar

Musikundervisning

Har du provat spela orgel någon gång? Är du en av de många som längtat efter att sjunga i kör men aldrig vågat? Se här vilka möjligheter till musikalisk utveckling som finns i församlingen.

Unga som kopplar av

Ungdom

I Luleå domkyrkoförsamling har vi verksamhet för dig som är ung. På olika sätt vill vi möta dig där du står just nu och, om du vill, vandra en bit på vägen tillsammans med dig. Vi välkomnar dig till våra kyrkor och den verksamhet vi har i dem. Vi arbetar även utåt och vill vara en resurs för de skolor som finns inom församlingens gränser.